Beatles aften i Gallery ArtTour

Eksklusiv solokoncert med Jens Jepsen fra Eight Days A Week Gallery ArtTour inviterer til en fantastisk Beatles aften, lørdag den 7. oktober kl. 20.00 hvor vi skal nyde og genhøre alle de fedeste Beatles sange gennem tiden. Undervejs fortæller Jens Jepsen om, hvordan The Beatles selv startede med at fortolke andres sange, for at…

0 kommentarer

Gallery ArtTour – søger kunstnere

Kom til infomøde i Galleriet tirsdag d. 18.10 kl. 18:00 Vi er 21 faste kunstnere, og vi har 2 nye gæstekunstnere hver måned med ferniseringden første lørdag i hver måned. Kunne det være noget for dig at være gæstekunstner eller fast kunstner, så kom til vores infomøde tirsdag den 18. oktober kl 18.00.Det foregår…

0 kommentarer

En verdensstjerne gæstede Hillerød.

På dansens dag 29. April 2022 Havde vi den ære at præsentere flamencodanseren Selene Muñoz i Gallery ArtTour. Det blev en fantastisk aften, og det kan jeg bedst fortælle om gennem to meget tilfredse gæster: Danseren Selene Muñoz i en fantastisk danseoptræden i Galleri ArtTour i går fredag den 29. april. Sammen med cajónspilleren…

0 kommentarer

Malerier af Helle Borg Hansen

Den kreative boble At male er som at gå ind i en boble, hvor tiden ikke har nogen betydning, og hvor bekymringer og andre fortrædeligheder ikke kan trænge ind. Det er den fornemmelse, jeg har, når jeg går ind i mit atelier, og de malerier, jeg har i gang, fanger min opmærksomhed, og trækker…

0 kommentarer

Min udvikling til textilkunstner

Lige fra barnsben har jeg altid været meget kreativ, og i mit voksne liv tog det for alvor fat.  Det begyndte med en lille stue , hvor jeg havde min symaskine og et lille bord  Alt skulle ryddes til sid , når vi skulle spise, så det begrænsede min kreativitet.  Efter vi flyttede, fik…

0 kommentarer

At lave skulpturer giver energi og glæde

.Jeg elsker at være omgivet af kunst, fordi det giver mig nye tanker og får mig til at gå ind i en anden verden. For år tilbage deltog jeg i et kursus, hvor fiberbeton var materialet til skulpturer. Det er en oplevelse selv at skabe kunst, og skulpturer blev mit kald. Inspirationen kommer specielt…

0 kommentarer

At male eller ikke at male

Strøtanker fra en billedkunstner Jeg elsker, elsker, elsker at male - så for mig er valget nemt.For at kunne male, skal jeg være i harmoni med mig selv. Men jeg venter ikke på, at den store magiske inspiration skal komme dalende ned over. For det er ( også) et håndværk, et arbejde, der kræver en…

0 kommentarer

Indhold slutter

Der er ikke flere sider af loade