STØT KUNSTEN – SLIP KREATIVITETEN LØS

Hjælp og Støt vores “Kunst & Kultur Center” for både kunstnere og borgerne.

Velkommen til vores hjerteprojekt, hvor kunst, kultur og fællesskab går hånd i hånd! Vi er dybt taknemmelige for at have dig her på vores hjemmeside, hvor vi deler vores kreativitet og lidenskab for kunst i vores smukke by Hillerød og ud over vores landegrænser.

Galleri ArtTour er blevet et varmt og venligt center for fællesskab, der bringer folk sammen om kunsten og kulturen i Hillerød. Udover at give en vigtig plads for kunstnere til at vise og sælge deres værker, er vi blevet et mødested for “hygge.” Vores mange underholdende begivenheder er en værdifuld ressource til området.

Vi brænder for kunsten og kulturen

Vi brænder for at støtte kunstnere, og gennem vores mange spændende sociale aktiviteter tiltrækker vi mennesker, der måske ikke tidligere har betragtet kunst som en seriøs måde “at forny og opfriske deres hjem- og arbejdsområder.”

Mange kunder kommer for vores sociale aktiviteter; efter at have oplevet de mange kunstværker “helt tæt på”, bliver de meget inspirerede og energiske og tilmelder sig endda nyhedsbrevet og vores nye “Kunst Klub ArtTour“.

Sammen kan vi nå længere

Sammen udgør vi en skare af kunstnere og kulturambassadører, der tror på kraften i kunst til at forbinde, inspirere og berige vores liv. Det er her, vi som et fællesskab kommer sammen for at skabe og fejre skønhed i alle dens former. Fra vores malerier til vores bronzefigurer og det utal af talenter, som vores lokale kunstnere besidder, er vores hjemmeside et vindue ind i en verden af kreativitet.

Din støtte betyder rigtig meget for kunsten! – At give er at modtage – Det at give skaber overskud, glæde og god karma!

Doner et valgfrit beløb til kunsten

For os betyder det også at gennem støtten skabes der rum til kreativiteten og det er alfa og omega for al kunst. Kunsten bliver bare ved med at give, først i kunstneren derefter i selve værket og for alle der ser kunstværket, dem der betragter eller observerer kunsten.

Hele den proces i sig selv er kunst og den gentager sig selv ud i verden og lever igen og igen.

Når du giver din støtte i form af et selvvalgt beløb her på Gallery ArtTour, støtter og hjælper du til med at vi kan få flow, plads og overskud til at drive galleriet og støtte op omkring alle vores vidunderliger kunsterer.

Støt Kunsten – Slip os løs

Kunst ikon

Vi vil gerne opfordre dig til at støtte vores mission. Ethvert valgfrit beløb, du donerer, går direkte til at fremme kunst og kultur i Hillerød og videre ud i riget. Din støtte betyder, at vi kan skabe flere værker, arrangere begivenheder og workshops, og give kunstnere de muligheder, de fortjener. Dine bidrag er som penselstrøg på vores lærred, og de er afgørende for at forme en mere livfuld og inspirerende verden.

Sammen udgør vi en skare af kunstnere og kulturambassadører, der tror på kraften i kunst til at forbinde, inspirere og berige vores liv. Det er her, vi som et fællesskab kommer sammen for at skabe og fejre skønhed i alle dens former. Fra vores malerier til vores bronzefigurer og det utal af talenter, som vores lokale kunstnere besidder, er vores hjemmeside et vindue ind i en verden af kreativitet.

Din Støtte hjælper:

  • Kunsten i Gallery ArtTour
  • Kunstudstillinger i Gallery ArtTour
  • Driften af Kunstforeningen
  • Kulturlivet i Hillerød igennem Gallery ArtTour
  • Koncerter – Underholdning i Galleriet
  • Kurser i Galleriet
  • Cafe’en i Kunstgalleriet
  • Events – Alsidige arrangementer i galleriet (se alle events)
  • Kunst Ferniseringer

Vi værdsætter al støtte så du kan rette beløbet til med lige hvad du ønsker, at bidrage med (minimum 50,- kr.) Kontakt vores kasserer Peter Witt hvis du har brug for en kvittering.

Din støtte gør en forskel – Tak!

Knæk Cancer - Lodtrækning
Fra lodtrækningen

Knæk Cancer-indsamling

Gallery ArtTour bidrager til Knæk Cancer-indsamlingen med 10.000 kr. som er indsamlet ved at sælge lodsedler til dette maleri, som er skabt af galleriets kunstnere.

Kunstværket er mere end blot farver på lærred. Det er et symbol på vores fælles engagement i at støtte Knæk Cancer-arrangementet.

Det er vores overbevisning, at kunsten kan forandre liv, og vi har samlet vores kræfter for at skabe noget, der kan gøre en betydelig forskel.

Den 19. oktober trak vi lod blandt de købte lodder, og Alfa Laval blev den heldige vinder.

Projekt Ung Kunst

En sponsor af Projekt Ung Kunst – Nordea-Fonden

Foto: Mikkel Bjerrum fra Nordea i Hillerød overrækker Nordeafondens donation til projektstyregruppen for Projekt Ung Kunst.

Projekt Ung Kunst blev sat i gang da Rebecca i 9. klasse var i praktik som kunstner hos mig.  

Det var hyggeligt. Vi talte om alt muligt, kunst, musik og film. Jeg fik en ide. Hvorfor ikke åbne galleriet for de unge og give dem mulighed for at udstille og optræde med deres musik til ferniseringen.

Nogle af de faste kunstnere i galleriet holdt et møde og inviterede Rebecca med som ungeambassadør.  Workshops kunne være hyggeligt. Ja, hvorfor ikke lave et kreativt fællesskab på tværs af generationer.

Vi søgte midler til projektet og takket være Nordea-Fonden og Hillerød Kommunes Kulturstrategipulje, er Projekt Ung Kunst nu en realitet.”

— Kunstner, Lis Warberg

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik