Handelsbetingelser gældende for Klub ArtTour

Medlemskab

Når du accepterer de gældende medlemsbetingelser på Art-Tour.dk, accepterer du, at “Klub ArtTour” må trække det oplyste beløb for medlemskab periodevist, indtil du vælger at opsige dit medlemskab. Betalingen er i DDK (Danske Kroner) DKR / Dette angives på hjemmesiden og shoppen som “kr.”.  Medlemskabet betales årligt med den aktuelle pris der vises her i DDK og er uden moms. Klub ArtTour er en kunst forening og derfor ikke momspligtig. Alle priser på hjemmesiden og shoppen er derfor eksklusiv moms. Vi deler eller videregiver ikke oplysninger til tredjepart medmindre dette er nødvendigt, for at fuldfører din bestilling.

Du kan benytte VISA, VISA Debit, MasterCard, Maestro samt Apple Pay og Google Pay: 
Betalingskort - Kreditkort 

For at blive medlem eller handle i Klub ArtTour’s shop skal være fyldt 18 år og oplyse navn, adresse, telefonnummer og email samt accepterer vores vilkår og handelsbetingelser. 

Du modtager en kvittering på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit medlemskab.

REKLAMATIONSRET

Da dit medlemskab er en ydelse, der ikke er fysisk er der INGEN reklamationsret andet end hvis du er utilfreds, kan du afmelde dit medlemskab her.
Men vi vil da gøre alt for, at klubben leverer en oplevelse som år efter år er et medlemskab værdigt. 

OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB OG BINDINGSPERIODE

Du kan opsige dit medlemskab via din konto-side, når det passer dig, og abonnementet ophører herefter ved udgangen af den periode, der er betalt for.

For at opsige dit medlemskab skal du blot via “Min Konto” (se menupunktet) afmelde dit medlemskab. 

Hvis du opsiger dit medlemskab, så vil det være opsagt med øjeblikkelig virkning.

Efter et medlemskab er opsagt, vil der ikke blive trukket yderligere på din konto, medmindre du selv vælger at genaktivere dit medlemskab. 

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Du er som medlem i Klub ArtTour og kortholder forpligtet til at betale for hele din medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, indtil du selv opsiger dit medlemskab. Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages til andre.

MISLIGEHOLD AF MEDLEMSKAB

I tilfælde af mislighold ved fx. manglende dækning på betalingskortet vil systemet forsøge at lave en trækning løbende på dit kort, hvis dette ikke er muligt, vil dit medlemskab ophører.

PROCEDURE FOR ABONNEMENTSHÆVNING

Dit medlemskab af Klub ArtTour bliver automatisk fornyet på årsdagen for dit medlemskab via det kreditkort du benyttede ved indmeldelsen. Såfremt kortet er udløbet kan du til hver en tid opdaterer din kontos opsætning med de nye kortdata. Så medlemskabet ikke stoppes.

Ønsker du at gøre indsigelse vedrørende en uautoriseret debitering skal dette gøres ved din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen medmindre andet er aftalt med kortudbyderen.

Prisjustering

Vi forbeholder os ret til årligt at regulere prisen for abonnementet i henhold til forbrugerprisindekset, uden forudgående varsling.

Fortrydelsesret på medlemskab

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret på medlemskabet. Fortrydelsesretten udløber 14 dage fra den dag aftalen er indgået. Du kan sende en mail til klubben, hvis du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Du skal også afmelde dit medlemskab via “Min-Konto” siden. 

Levering

Levering af medlemskort kan ske ved afhentning i galleriet eller det fremsendes med Dao (se kurven ved tilmelding).

Fragt gælder kun forsendelser i Danmark.

En overskridelse af leveringstiden med 1 uge på grund af sælgers forhold i enhver henseende betragtes som rettidig levering, hvorved køber ikke af den grund kan udøve nogen beføjelser over for sælger.

Såfremt forsinkelse ved leveringen skyldes, at sælger er forhindret til levering på grund af arbejdskonflikt, brand, krig, vareknaphed, ansatte, fuldmægtige eller enhver anden omstændighed samt alle tilfælde af force majeure, udskydes leveringen med den tid, som hindringen varer. Dette gør sig gældende uanset om årsagen til forsinkelsen indtræffer før eller efter udløbet af den aftalte leveringstid.

Sælger påtager sig ikke noget ansvar eller nogen erstatningspligt i forbindelse med følgevirkninger på grund af forsinket levering.

 

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik