Kunst ikon

Tomas Eriksson

Akryl Malerier

Glada Konsten – Farve & Glæde.

Min teknik er meget inspireret af den svenske naivisme stil og mediet er oftest akryl på lærred.

Denne kunstner giver rabat til Klub ArtTour medlemmer

BEMÆRK: Klik på galleribillederne for at se fulde billede.

Tomas Eriksson

Mit navn er Tomas Eriksson og jeg er svensk naivist fra Vanløse, Danmark.

Jeg har altid malet, men begyndte først for alvor i 2011 efter at min arbejdsplads lukkede og jeg for første gang fik tid til at fokusere på maleriet.

Inspirationen kommer oftest fra visuelle oplevelser fra min svenske opvækst og fra mit nye liv i København. Min teknik er meget inspireret af den svenske naivisme stil og mediet er oftest akryl på lærred. Min stil er blevet beskrevet som ”Virkelig skøn naivistisk kunst med et strejf af Sverige. Storm P møder Astrid Lindgren!”.

At jeg skulle blive naivist var der slet ikke nogen tvivl om. Allerede fra begyndelsen var det den naivistiske billedstil der fangede mit interesse. Jeg synes om det ofte glade og legende udtryk i naivismen og jeg kan også godt lide de stærke farver. Jeg elsker at male og syntes det er ekstra herligt, når mine malerier får publikum til at smile. Det gode humør ligger til mig og det er sjældent at du finder en af mine figurer som ikke er i højt humør.

Jeg håber og ønsker at mine billeder giver seeren en god følelse krydret med humor og lidt tosserier. Håbet er, at mine malerier vil udtrykke livsglæde og harmoni og bidrage til lys i stuerne også når der ikke er så meget at finde udefra.

(Keywords: Malerier, akryl, farverig, billedkunst.)

Mobil: 3136 7505

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik