Astrid Helene Bjerg

Kunst ikon

Astrid Helene Bjerg

Digital Kunst

Farveglad naturelsker.

Jeg kalder mig billedkunstner og grafisk designer, selvlært, og har malet akryl på lærred i mange år. Men for få år siden blev jeg nysgerrig på den digitale verden, og det skulle vise sig, at jeg her, hurtigt fandt ‘den røde tråd’. Jeg har igennem årene udstillet mange steder i Danmark.

Denne kunstner giver rabat til Klub ArtTour medlemmer

BEMÆRK: Klik på galleribillederne for at se fulde billede.

Astrid Helene Bjerg

For mig er kunst frihed til at udtrykke, mærke og fornemme indre kræfter og begejstring.


Naturen er inspirationskilden til mine værker. Jeg fascineres af naturens design, linjer og lys, der kommer til udtryk i en æstetisk, abstrakt og grafisk form.

Jeg har forladt lærredet og penslerne. I stedet stortrives jeg med det digitale medie og skaber mine værker med udvalgte redskaber herfra. Så… egentlig maler jeg stadig, blot digitale billeder!

Man kan godt kalde det nutidens digitale litografi, der trykkes i begrænset oplag (on demand) og bliver nummereret og signeret af mig.
Kvaliteten er arkivholdbart blæk i museumskvalitet (pigmentblæk) og printes på markedets bedste professionelle printere. Pigmentblæk har større farvedybde, skarphed og holdbarhed. (Holdbarheden +100 år for mat papir, som er mit foretrukne valg) Det er nutidens digitale litografi.

Indramningen af de billeder jeg fremviser i galleriet er indrammet af en professionel. De har en smal, sort metalramme, har museumsglas som minimerer genskin (Anti-refleks glas) / ULTRA-VUE UV70.

Jeg har igennem årene udstillet mange steder i Danmark.

(Keywords: Malerier, natur, abstrakt, kunstprint, farverig, digital, modernekunst.)

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik