Klas Fernblad

Kunst ikon

Klas Fernblad

Billedkunstner

Klas tolker stemninger i det menneskelige sind, musik og fortæller gerne en historie.

BEMÆRK: Klik på galleribillederne for at se fulde billede.

Portræt af Klas Fernblad, kunstner
Klas Fernblad

Grafisk design

Klas Fernblad er født i Sverige, opvokset i Stavanger, Norge. Her fik han en 4 årig uddannelse som grafisk designer, tegner/ illustrator. 

Klas bosatte sig i Danmark i 1981, og var fra starten med i Hillerøds kulturliv. Han var blandt andet med til at opstarte Slotsbio, Hillerock 1987, Klaverfabrikken mm. Klas fik senere arbejde som avistegner og annoncedesigner på Amtsavisen og Hillerødposten.

I 1987 blev Klas ansat på et reklamebureau i København. Senere fik han et tilbud som designer i Boltens gård i København. Her løste han opgaver for blandt andet design til natklub og cafeèr. Opgaver til Tivoli og udstilling i Tyskland, “Dinosaurene er tilbage”.  Plakat mm. til Dronning M `s “Et folkesagn” til det kongelige teater, samt andre opgaver.

I 1992 startede Klas sit eget firma og løste mange opgaver for bl.a. Post Danmark, Carlsberg, DMI, Hillerød Kommune, logo til Klaverfabrikken og andet design, samt grafiske opgaver til flere virksomheder.

Kunst

Klas er nu fuldtidskunstner og har udført vægmalerier til Rigshospitalet, Buddhas Jazzklub, Støberihallen/Smedjen, Slotsbio, DMI, samt flere institutioner, også i samarbejde med børn og unge. Klas har deltaget to gange på Hillerøds censurerede udstilling, samt Galleri Nybro, Copenhagen.

Klas arbejder med mange forskellige tekniker og materialer. Han forsøger ofte at tolke stemninger i det menneskelige sind, musik og vil gerne fortælle en historie. Både gode og dystre sider af livet. Han er ikke bange for at provokere lidt med sine malerier, som iagttageren kan tage stilling til.

Telefon ikon

Mobil: 2960 0476

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik