Vinder af Hillerød Kommunes Kulturpris 2023
– Gallery ArtTour 

Hillerød Kultur pris er igennem 25 år blevet uddelt til foreninger, som i en årrække har betydet noget for udviklingen af kulturlivet i byen og områderne omkring.
Prisen er i år 2023 gået til Gallery ArtTour.

Galleriet startede i 2019 som et kunstfællesskab på 7 personer i en lille POPUP-butik i Slotsarkaderne. Galleriets positive handlekraft i det sociale liv og kulturen omkring os, har betydet at flere har peget på galleriet som et valg til prisen.

Galleriet har nu til huse i Helsingørsgade, med et kunsthus på mere end 310 m2,
hvor ca. 30 kunstnere udstiller deres kunst i forskellige stilarter inden for keramik, glas, skulpturer og malerier, samt bidrager med sparring og inspiration til andre kunstnere i et ud anvendt kommunikerende fællesskab.

Seneste tiltag er galleriets cafe, der også bygger på fællesskab og frivillig hjælp, fra byens borgere. I galleriets cafe kan man nyde forskellige kulturelle programmer såsom, foredrag, musik, dans og poesi på den tilhørende scene. Det har virkelig bragt liv til gaden, med de mange ferniseringer, koncerter og andre arrangementer, og styrker i den grad Hillerød kommunes vision om at omdanne gaden til en slags latinerkvarter, hvor man kan møde kunstnere i arbejde både på gaden og i atelier. Galleriet har skabt en kulturel bro som gør, man har lyst til at bevæge sig gemmen byen. Det skaber liv for de handlende og bidrager til et multikulturelt fællesskab.

Hillerød kommunes Kulturpris 2023, blev overrakt af Søren Lerche medlem af Kommunalbestyrelsen – Hillerød ved et arrangement i Royal Stage, den 30/11-23.

BEMÆRK: Klik på galleribillederne for at se fulde billede.

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik