Henrijete Elmkjær

Billedkunstner

Gæstekunstner i hele februar 2022 – Fernisering lørdag den 5/2 kl. 13-15

Henrijete Elmkjær har siden 2012 været etableret som billedkunstner og har i den periode udstillet  mere end 70 gange. Ydermere har private kunder over hele verden, nydt godt af hendes værker.

Farve og udtryk varierer fra sort/hvide konturer af by og land præget af minimalisme, og er både skildret som en serie af oliemalerier i store formater, til dels med grafisk udtryk og i Stories, udført i akryl på papir, samt sider fra bøger, holdt i paynes grey og hvid. Fælles for disse værker er, at de skildrer perspektivet i lys og mørke. 

Som pendant til ovennævnte, er de farvemættede, abstrakte, malerier hvor beskueren drages af antydningens kunst og de mange lag af penselstrøg, vidne om sanselighed og fortællelyst.

Kunstneren henter sin inspiration i menneskelige relationer, livets anskuelse samt naturens nuancerede mønstre. Håbet er, at værkerne inviterer til visuel begejstring samt berigende refleksion.

Uddannelse: Kampsax arkitekttegnestue: teknisk assistent, Holbæk seminarium: billedkunst, Thorvaldsens Museum: tegnekurser. 

Enkelte værker, er tilgængelige i plakatform, trykt i mindre oplag.

Læs mere, og følg med:

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik