Frank Jørgensen

Kunst ikon

Frank Jørgensen

Fotokunstner

Skaber billeder fra fantasien i abstrakt eller delvis figurativt, gerne så beskueren kan tolke det efter eget ståsted.

Denne kunstner giver rabat til Klub ArtTour medlemmer

BEMÆRK: Klik på galleribillederne for at se fulde billede.

Frank Jørgensen

Kort om fotografen

Efter en karriere med markedsføring, salg og ledelse i ind og udland, vendte jeg tilbage til min interesse fra ungdomsårene. Jeg åbnede atelier for portræt fotografering,

Senere skiftede jeg til en ny adresse, hvor der også var plads til et galleri. Her startede jeg i 2009 med Photo-Art, og siden er det blevet min vigtigste aktivitet.

Jeg indgik et samarbejde med Henrik Schurmann, som har Gallery på Kronborg i Poternehuset, her udstillede og arbejdede jeg et par år.

Henrik laver fotoprint i den bedste kvalitet, på fotopapir og på lærred fra Hahnemühle. Det er stadig her jeg får printet mine lærredsbilleder.

Jeg printer selv på fotografisk papir, og her anvender jeg kun original pigmenteret blæk for maksimal holdbarhed.      

Desuden udviklede jeg værktøj, til at montere de billeder på fotopapir, som skal i akrylglasramme. Det er en sandwich konstruktion hvor billedet er lukket inde mellem to plader, og med afstands klodser på bagsiden, så billedet ”svæver”.

Jeg er medlem af foreningen kunst i Halsnæs, som har udstillinger i Ågalleriet. Desuden har jeg senest udstillet hos Novo Nordisk, på Art Nordic i Lokomotivværkstedet, Gjethuset i Frederiksværk, Fjordglimt Kulturhus, og hos Elos Medtech i Gørløse.

Idegrundlag og arbejdsmetode for min Photo-Art

Skaber billeder fra fantasien i abstrakt eller delvis figurativt, gerne så beskueren kan tolke det efter eget ståsted.

Grundmaterialet er mine egne fotooptagelser, ofte fra naturen, hvor jeg bruger farver, mønstre og strukturer på ”paletten”. Dette materiale bearbejder jeg lidt som kunstmaleren, med pensler, svamp og spartel – dog digitalt i Photoshop. På lærred er formaterne; 50 x 70, 70 x 100 og 100 x 140 cm, på fotografiske papir oftest A2 (42 x 59,4 cm).

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik