Jette Bøving

Olie, akryl og akvarelmalerier

Både abstrakt og naturalistisk

Jette Bøving begyndte at male med olie i 1960-erne. Havde dog en periode fra ca. ´70 til ´90, hvor andre aktiviteter dominerede tilværelsen, og hvor hun stort set ikke malede.

Jette maler både med akvarel, akryl og olie som inspirerer hende meget forskelligt. Med akvarel udtrykker hun for det meste det sete, naturalistisk. Det er bl.a. naturen eller bymiljøer, som hun indfanger både herhjemme og på hendes ferier.

Med akryl og olie udtrykkes dels fantasier, følelser og menneskelige relationer. Senest er hun blevet meget fascineret af at male de etniske personligheder, mødt på ferier. Endelig eksperimenteres der nonfigurativt med rumvirkningen og farvernes gensidige påvirkning.

Jette er autodidakt, men har modtaget undervisning i oliemaling af kunstmaleren Harald Heiring, på Skolen for Kunst og Håndværk (maling, tegning, grafik og keramik), af lærere/ udøvende kunstnere indenfor disse felter, samt individuelle kurser med akvarel hos Tove Marie Petersen, hos kunstmalerne Robert McLean, Stina Stærfeldt, Michael Ernst Pedersen, Marianne Martins og Mette Lorentzen.

Jette er endvidere medlem af kunstnersammenslutningerne ”Farvegladerne”, Allerød, og ”Aktiv Kunst”, Hørsholm.

Udstillinger: Kunstforeninger, Gallerier, Kulturhuse, Private firmaer og lægehuse, på hospitaler, hos
administrationsselskaber, præstegårde og bedemænd m.m.m.

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik