Lotte Kjøller

Lotte Kjøller - gæstekunstner i galleriet

Lotte Kjøller

Gæstekunstner september 2022

Lotte Kjøller Comtemporary Art

“Jeg hedder Lotte Kjøller og er professionel anerkendt billedkunstner. Jeg er født 1966 i Køge, Danmark og har tegnet og malet siden jeg var to år. Som kunstner er jeg mest kendt for at male nøgne mennesker. Det har jeg gjort hele mit liv.  

Jeg arbejder også med at sætte flere lærreder sammen til ét billede og i alle mulige lærreds- formater. Jeg har bl.a. modtaget min uddannelse på kunstakademiet Ecoles des Beaux Artes, Paris, og været den professionelle kunstner Jeff Ibbos privatelev i tre år m.v. 2020 Opfinder en blandform mellem foto og maleri jeg kalder “maleri med foto” og bliver fotograf Barry Pringles lærling. Min karrierre tager nu en drejning hvor foto også indgår. Signerer fra nu af med et lille foto i højre nederste hjørne af maleriet.

Mit hovedformål er, at mine billeder fortæller en historie!!! Men jeg lader tolkningen og oplevelsen stå åben til beskueren. Jeg lader det altid være op til den, der ser, at danne sig sin egen historie. Så jeg forsøger at holde tolkningen åben. Som det ses maler jeg altid i serier. Serier som godt kan være lidt forskellige i deres udtryk, men fælles for dem er, at de altid omhandler mennesker. Menneskets ånd, sind og krop har vakt min interesse og været mit motiv hele livet.

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik