Bo Michael Andersen

Alsidig billedkunstner uden faste stilarter

Arbejder mest i akvarel men også olie og akryl.

Bo Michael har tegnet lige siden han kunne holde en blyant i hånden og vokset op med kunstmaling, da hans far ud over at være Bygningsmaler også var kunstmaler.

www.rungbyart.dk Gæstekunstner i Gallery ArtTour

I hans unge år gik han på akvarel og tegneskole hos den Vestjyske kunstmaler Gustav Holgersen fra Varde, men lærte mest af sin far.

Bo Michael har malet mest akvarel, men også oliemaling og akryl. Og efter at han trådte ud af arbejdsmarkedet, har han arbejdet mest med akryl og ind imellem oliemaling. Når der holdes ferie har han altid akvarelfarver og blokken med. Fremmede steder fascinerer ham og der er altid et godt eksotisk motiv at finde.

Portrætter er noget han også har sætter stor pris på, især ansigter fra fremmede lande, eks. gadebarn fra Pakistan, fange et sørgmodigt blik og ansigtsudtryk, Cigarrygende Cubansk kvinde og fantasiansigter med store øjne.

Imellem alt det er det herligt, når det abstrakte er der, hvor man kan slippe fantasien løs i form og farver. Bo Michael har ingen faste stilarter, da han ønsker at være alsidig med sin kunst. Dog har han visse genrer han foretrækker som impressionisme, naturalisme, surrealisme, abstrakt og fotorealisme.

“Når jeg maler glemmer jeg tid og sted, slapper af og får ro i sindet og fordyber mig i det maleri jeg er i gang med


FAKTA
Bo Michael er født i 1953, opvokset i Vestjylland Esbjerg, uddannet som Dekoratør/ Skiltemaler, Bygningsmaler, Malermester og Malerfaglærer hvor han underviste i farvelære, farvepsykologi og vægdekorationer. Desuden Uddannelsesleder for Bygningsmalere og
Skiltemalere. Har udført vægmaleri/dekoration i Slangerup Svømmehal 1991 og på flere skoler i Københavns Kommune.

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik