Lone Lopez Andersen

Lone Lopez Andersen

Billedkunstner

Jeg er Billedkunstner med Dekorations kunst og Mindfulness som stilart

Lone Lopez Andersen - Billedkunstner
Lone Lopez Andersen

Stilen er god både for arbejdspladsen og hjemmet.

Innovation og udvikling er hele tiden i mit mindset og jeg forsøger mig konstant med nye metoder og stilarter. Deltager ofte på messer og udstillinger. Jeg har uendelig meget interesse for kunsten, og malet siden 2010.

I 2018 efter en periode med voldsom stress, som desværre blev permanent og som gjorde mig uarbejdsdygtig som 3D designer efter 43 år. Jeg begyndte at male mere intenst.

Jeg startede stilen som hedder Coral, den minder mig om Koralrevene i Australien. Mindfulness kommer ved fordybelse i maleriet, man dykker ind i maleriet og langsomt tømmes hjernen for alt andet, end selve maleriet og de nye figurer, der taler til en. Man glemmer den daglige travlhed, får ro i sjælen og undgår stress. Det er mit mål med stilen.

Nuancer der minder om foråret, efteråret og skoven samt Koralrevet, er mine foretrukne.

Maling er Golden High Fluid & High Flow, Akryl, som er ret flydende og derfor arbejder jeg vandret med mine billeder

I 2022 startede året med at være Kurator for Dragør Havnegalleri og Galleri Pialeh på Frederiksberg, Det var en spændende tur i kunstnerlivet, da jeg også elsker at vise andres kunst frem. Vi flyttede til Nordsjælland og mine muligheder ændrede sig, og jeg stoppede ved årsskiftet at være kurator for begge gallerier.

Jeg begyndte mere og mere at eksperimentere med andre stilarter og arbejder ikke kun på lærreder men også at fremstille unikaer på papir

I 2023 åbnede jeg mit eget Atelier og Galleri ved mit hjem i Nordsjælland, (Galleri Syveren, i Tirbirke Sandet) men savnede den daglige kontakt med kunstnere, af den grund tilsluttede jeg mig til Gallery Art tour.

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik