Hanne Aagaard

Hanne Aagaard Jensen

Realistisk og surrealistisk maleri

Olie, Akryl, tusch, pastel og akvarel

Lercroquis

Hanne Aagaard Jensen Gæstekunstner i Gallery ArtTour
Denne kunstner giver rabat til Klub ArtTour medlemmer

Baggrund

Hanne Aagaard - fast kunstner i Gallery ArtTour

Jeg er uddannet som teknisk assistent og senere uddannede jeg mig til grafiker. Jeg har i mange år arbejdet som grafisk designer, det er måske det, som har givet inspiration til at arbejde videre med former og farver. 

CV

Jeg fik en malerkasse, som jeg havde stående i 15 år, før jeg fik taget hul på maleriet, så på en måde har maleriet altid ligget og luret et sted i baglandet.

Jeg har malet i nogle år hos Daniel Goldenberg i København og hos Hans Christian Rylander på Bogø. For at videreudvikle min teknik har jeg deltaget i adskillige  forskelligartede kurser.

Jeg har deltaget  i en hel del censurerede udstillinger i bl.a. Hillerød, Næstved,
 Hvidovre, VK udstillingen i Holbæk og Kunst på Kryds i Helsingborg.

Kunstform

Olie er min foretrukne maling, men acryl, tusch, pastel og akvarel er også spændende at lege med. Jeg maler mest på lærred og træ, de sidste par år dog også en del på papir og pap.

Som noget af det seneste, har jeg også kastet mig over keramik, dog mest lercroquis.

Inspiration

Som billedkunstner handler det ikke kun om at skabe kunst, men også om at udvikle sine faglige og tekniske evner. Jeg søger hele tiden nye metoder til at formidle indtryk og følelser. Billedkunst er for mig i konstant forandring og krydser hele tiden grænser

Min kunstneriske udtryksform tager udgangspunkt i den sete virkelighed, motiver fra hverdagen og billeder fra fantasiverdener. Ofte digter jeg historier, som jeg overfører til lærredet.

Dybde i kombination med lys og skygge optager mig meget. Jeg søger hele tiden nye udfordringer, dels for hele tiden at forbedre min teknik, men også for at blive inspireret til nye måder at opfatte og betragte mine omgivelser på.

Der er serier med legetøj, med flasker indkøbsposer og husgeråd, med frugt og grønt og et der er surrealistiske, hvor man finder flasker stillet op i store hvælvede rum med tavlede gulve og korintiske søjler eller flasker indeholdende børn eller dyr.

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik