Lailla Ramstad Gæstekunstner i Gallery ArtTour i sptember 2022

Laila Ramstad

Gæstekunstner september 2022

Mit navn er Laila Ramstad, og jeg er abstrakt billedkunstner med eget atelier i Frederikssund.

Hele mit liv har jeg været meget kreativ, haft lavet alt fra perlebroderi til juledekorationer. Det at være kreativ har altid været mit frikvarter. Tidligere har jeg haft egen hobbyforretning og undervist i forskellige kreative segmenter.

For nogle år siden begyndte jeg at udtrykke mig gennem abstrakte malerier. Det at male er blevet en kæmpe passion for mig. Tilblivelsen er for mig blevet et frirum.

Ofte kommer spørgsmålet om, hvad der inspirerer mig? Inspirationen kommer mange steder fra. Jeg inspireres ofte af stærke farver, barsk natur, grafittiens fantastiske farver, begivenheder i mit liv, en rejse, en gåtur, at møde et kæmpe væltet træ, Vesterhavet når det er VILDT både i form og farve, men også en gåtur langs skønne Roskilde fjord eller noget helt andet.

Jeg bruger ofte mit kamera til at indfange øjeblikket, farven, formen eller stemningen. Processen at skabe et værk/maleri, begynder ofte med at noget eller nogen har gjort indtryk. Jeg følger mit hjerte, derfor maler jeg hvad jeg føler med hjælp fra min fantasi, afprøver gerne nye teknikker, udfordrer mig selv undervejs. Det gør mit liv med kunsten rigere at skabe fra mit hjerte.

Jeg udtrykker mig oftest i stærke farver på lærredet med store armbevægelser. Der er gang i både pensler, spartler, murerskeer, serigrafi, papir og mange farver – Jeg benytter selvfølgelig kun professionel kunstnerfarver og lærreder af god kvalitet. Maleriet afsluttes altid med en fernis, der beskytter mod UV, snavs og smuds.

www.ramstadart.dk

RamstadArt Bakkekammen 44 3600 Frdereikssund

Tlf: 20848679