Jens E Pedersen

Jens E Pedersen

Gæstekunstner Januar, februar, marts og april 2023

Fotograf Jens E Pedersen

Om fotografen Jens E Pedersen

Jeg har fotograferet i mange år. Er autodidakt. I 2021 har jeg fået antaget flere fotos på den censurerede udstilling Bugten 21. I 2018 er jeg blevet antaget på to censurerede udstillinger. VK18 udstilling i Holbæk, hvor mit foto fik tildelt Plakatprisen og Rå18 i Roskilde.

Mine motiver finder jeg på rejser i Danmark og resten af verden. Jeg har besøgt mere end 65 lande. Mit motivvalg er meget bredt. Det kan både være en lille detalje på en dør, skyskraberne i New York, landskaber, Street Art, en blomst eller legende børn.

Jeg søger tit et grafisk udtryk i mine motiver. Det er overvejede farvefotos jeg arbejder med, men sort/hvid findes. Mine seneste værker er manipulerede billeder, hvor jeg blander to eller flere fotos og evt. tilføjer ekstra farve. De blive printet på aluminium med en UV-behandling, der gør dem vejrbestandige. Jeg printer også på papir og indrammer med passepartouter og sorte trærammer.

Kunstnergrupper og udstillinger

Siden 2015 har jeg været medlem af kunstnersammenslutningen Morild, Odsherred. Morild har eksisteret i mere end 30 år. Jeg har være med til at stifte kunstnergruppen ART10, som i 2016-17 drev galleriet ART10 i Rosen 5, Holbæk. I 2013 blev jeg repræsenteret i det virtuelle galleri WeiheModernArt.com. Jeg er med i Vi maler Vig fra 2018, en udendørsudstilling i Vig Hovedgade i Odsherred. Jeg er med i Kunsstsamlingen.

Jeg har udstillet i flere gallerier i Odsherred, Holbæk, Helsingør, Roskilde og København samt virksomhedsudstillinger flere steder i landet.

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik