Kunst ikon

Inge Egebjerg

Tekstilkunstner

Tekstilkunst / unika beklædning med trykkemetoder, der gør tekstilerne til noget helt særligt.

Denne kunstner giver rabat til Klub ArtTour medlemmer

BEMÆRK: Klik på galleribillederne for at se fulde billede.

Inge Egebjerg

For Inge Egebjerg er det kreative en nødvendig udfordring, hvor der hele tiden sker en udvikling.

Inge henter energien og glæden i at udforske og eksperimentere med forskelligt udtryk på tekstilerne. Alle produkter er syet af naturmaterialer: Hør, bomuld, uld, silke og viscose.

Inge Egebjerg startede i 1997 med at sy tekstile billeder . Det førte til mange udstillinger på inden- og udenlands. Senere blev Inge fascineret af filtens verden.

Nunoteknikken er en teknik der kombinerer den bløde merinould med bomuldsgaze, silkechiffon eller andet stof der åbent nok til at uldfibrene kan trænge gennem stoffet . Inge filter for det meste beklædning.

Inge Egebjerg bruger også forskellige trykteknikker, såsom serigrafi tryk, bloktryk, alt hvad man kan trykke med, også bølgepap og bobleplast. Gelli plate, som er en plade fremstillet af silicone er også en af Inges foretrukne teknikker. Her kan man få de fineste aftryk af blade fra naturen. I det hele taget er naturen en stor inspirationskilde.

Inge Egebjerg er også betaget af broderi og har derfor været på adskillige kurser. Hendes store passion er nu at designe og sy unika beklædning, hvor hun sammenkobler alle teknikkerne. 

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik