Inge Egebjerg

Unika tekstil og beklædning

Kunst klub - klub ArtTour

Inge Eebjerg giver 10% rabat til Klub ArtTours medlemmer

Unika tøj af Inge Egebjerg
Textilkunstner i Gallery ArtTour

Tekstilkunst / unika beklædning

For Inge Egebjerg er det kreative en nødvendig udfordring, hvor der hele tiden sker en udvikling. Inge henter energien og glæden i at udforske og eksperimentere med forskelligt udtryk på tekstilerne. Alle produkter er syet af naturmaterialer: Hør, bomuld, uld, silke og viscose.

Inge Egebjerg startede i 1997 med at sy tekstile billeder . Det førte til mange udstillinger på inden- og udenlands. Senere blev Inge fascineret af filtens verden. Nunoteknikken er en teknik der kombinerer den bløde merinould med bomuldsgaze, silkechiffon eller andet stof der åbent nok til at uldfibrene kan trænge gennem stoffet . Inge filter for det meste beklædning.

Inge egebjerg bruger også forskellige trykteknikker, såsom serigrafi tryk, bloktryk, alt hvad man kan trykke med, også bølgepap og bobleplast.Gelli plate, som er en plade fremstillet af silicone er også en af Inges foretrukne teknikker. Her kan man få de fineste aftryk af blade fra naturen. I det hele taget er naturen en stor inspirationskilde 

Inge Egebjerg er også betaget af broderi og har derfor været på adskillige kurser. Hendes store passion er nu at designe og sy unika beklædning, hvor hun sammenkobler alle teknikkerne. 

Læs mere om Inge Egebjergs textilkunst i blog-artiklen

Tlf. 60646375

Mail: egebjerghansen@godmail.dk

Webside: www.ingeegebjerg.dk

🤞 Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.