Dorthe Wagner

Kunst klub - klub ArtTour

Dorthe Wagner giver 10% rabat ti
l Klub ArtTours medlemmer

Dorthe Wagner akvarel kunstner i Gallery ArtTour

Jeg er fra 1956

I  60-70’erne var jeg optaget af at skabe tøj, sy balkjoler og andet tøj, fik et tilskæringskursus og en symaskine og arbejdede derfra.

Sidenhen i 80-90’erne fik musikken betydning, bl.a. revy viser og musik og dramatik blev dyrket, hvor jeg dygtiggjorde mig og drev det et godt stykke.

I  00’erne dygtiggjorde jeg mig indenfor indfarvning af tekstiler, nuno filtning, kreering af dame jakker med mink integreret, som blev lavet på bestilling. Det blev også til nogle år på væveskole, hvor jeg lavede tørklæder, måtter og gulvtæpper. Endelig kunne jeg ikke stå for frisk buldrende farvestrålende pil, som blev flettet bl.a. til fuglekugler kræmmerhuse med lange haler, som kom i kommission hos en lækker blomsterbutik.

I de år arbejdede jeg sammen med andre i udstillings-øjemed, så vi supplerede hinanden produktmæssigt.

I foråret 2019 begyndt jeg at tegne med blyant og kul og male akvarel ofte, og i dag er det på næsten daglig basis, og det bliver jeg ved med – det er min udtryksform – akvarel mixet med tryk og blæk, som kan være let og poetisk … stemningsfuldt eller buldrende kraftigt i udtrykket – nærmest påståeligt.

www.wagner-art.dk

instagram: wagner.dorthe

Tel. 29 73 05 18

🤞 Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.