Rita og Jens Handest

Rita og Jens Handest

Gæsteudstillere i Marts

Rita Handest Gæsteudstiller i Gallery ArtTour

Rita Handest

HF eksamen i Billedkunst hos VUC.
Har fulgt kurser hos:
Marcus Stolk, Robert Mclean, Birgit Langborg, Regitze Holden
Gerry Dinnage. Onlinekurser I tegning og maling

Jeg har tegnet og malet, lige siden jeg kunne holde på en blyant.
I tidens løb har jeg eksperimenteret meget, har malet med olie, akryl, akvarel, farveblyanter, og arbejdet med ler.
Det er landskabets til tider dramatiske former, jeg er interesseret i, at gengive.
Mine malerier er naturalistiske og forenklede, nogle nærmer sig næsten det abstrakte, jeg prøver at undgå alle forstyrrende detaljer.

Censurerede udstillinger 2019 Kunstdagene i Hillerød. Den censurerede forårsudstilling. Kunsthuset Annaborg i Hillerød
2012 Galleri Astra, Censur. udstilling i Brøndsalen, Frederiksberg Have.

Jeg har deltaget i alle Kattegatkunstnernes udstillinger siden 2007.
Ågalleriet i Frederiksværk. Galleri ”Tinghuset” Fredensborg. Art Danmark Gallerierne, Hillerød. Galleri ”Gal”. “Vin og Galleri” Tisvildeleje Station. Kildemarkedet” i Tisvilde. ”Udsigten” i Blistrup. Gallery Gathering of The Tribes, Manhattan, N.Y. med art money, cafe ”Ved Stranden” i Rågeleje og. Restaurant Søstjernen, Rågeleje.
Medlem og medstifter af Kattegatkunstnerne i året 2007.
Medlem og medstifter af Rågelejekunstnere i året 2018.

Jens Hansest

Jens K. Handest

Jeg er 56 år, Uddannet Folkeskolelærer, Naturfag, Billedkunst og håndarbejde.

Jeg har gennem mange år fotograferet naturens små vidundere, insekterne. Især sommerfuglene og Guldsmedene har opmærksomhed. Jeg er fra flere sider blevet opfordret til at udstille nogle af mine smukke billeder og det er jeg så begyndt på nu her i 2023.

Min første udstilling var på ”Det Gamle Posthus” i Gilleleje her i januar, hvor jeg udstillede sammen med min mor, Rita Handest, som er kunstmaler. Vi udstillede under fælles temaet, ”Heatherhill”, Rita viste malerier af området og jeg viste Makrobilleder af de skønne dyr man kan være heldig at møde i området.

Vi udstiller nu igen sammen, denne gang i Hillerød på ”Gallery ArtTour”. Temaet her bliver lidt bredere, vi kalder udstillingen: ”Nordsjællands Natur”. Udstillingen åbner lørdag d. 4. marts

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik