Christina Dentov Clark

Kunst ikon

Christina Dentov Clark

Billedkunstner

Min kunst er skæv og finurlig, fordi den ikke er bange for at tænke ud af boksen

Denne kunstner giver rabat til Klub ArtTour medlemmer

BEMÆRK: Klik på galleribillederne for at se fulde billede.

Christina Dentov Clark

Mit navn er Christina Dentov Clark. Jeg er selvlært billedkunstner og har malet i mere end 20 år.

Jeg har altid været interesseret i kreative udfoldelser og har altid tegnet og malet. Men min interesse i de “formative år” lå indenfor sprog. 

Oprindeligt er jeg uddannet translatør og tolk, men i 2020 tog jeg springet og lagde min kunst ud offentligt. Det resulterede i en invitation i 2021 til at deltage i Danmarks bedste portrætmaler, hvor jeg blev udvalgt af de kyndige dommere og var med blandt de 8 deltagere

Ligeledes i 2021 blev jeg kontaktet af Tom Jørgensen, som bl.a. er redaktør for Kunstavisen og kunstanmelder for Jyllands-Posten, og jeg medvirkede i 2022 i kunstbogen “101 Kunstnere”, som giver læseren et overblik over, hvad der rører sig på den danske kunstscene pt.

Min kunst kan begejstre med sine farver og former, der springer ud af lærredet og fylder rummet med energi og liv. Men det er ikke kun æstetikken, der begejstrer, for min kunst kan også stille spørgsmål og få dig til at tænke.

Nogle gange undrer og forundrer min kunst, når den skubber grænserne for det mulige og udfordrer din forståelse af verden. Det kan være svært at finde svar på det spørgsmål, min kunst stiller, men det er netop derfor, den er så spændende.

Min kunst kan skille vandene, fordi den ikke er bange for at tage stilling og udfordre normerne. Nogle vil elske den, mens andre måske vil hade den – men det er netop det, der gør den samfundsaktuel og relevant.

Følelserne er en vigtig del af min kunst, og den udtrykker ofte både glæde og smerte på en måde, der berører og rører ved noget dybt i dig. Men selv når den er alvorlig, har min kunst ofte et glimt i øjet eller en finurlig humor, der får dig til at smile.

Min kunst er skæv og finurlig, fordi den ikke er bange for at tænke udenfor boksen og udforske nye veje og idéer. Men det kræver mod at gå mod strømmen og turde være anderledes – og det er netop, hvad min kunst er.

Endelig tager min kunst altid udgangspunkt i mig og mine egne erfaringer og følelser. Det er min måde at fortælle min historie på og dele mine tanker og idéer med verden. Og hvis min kunst kan inspirere eller berøre bare én person, så har den allerede opnået sit formål.

(Keywords: malerier, figur, dyr, abstrakt,akryl, moderne.)

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik