Mariann Judit Verebely

Kunst ikon

Mariann Judit Verebely

Billedkunstner & interiør

Jeg undersøger samspil mellem at opbygge og nedbryde grænser, mellem ro og dynamik

Denne kunstner giver rabat til Klub ArtTour medlemmer

BEMÆRK: Klik på galleribillederne for at se fulde billede.

Mariann Judit Verebely

Mit navn er Mariann Judit Verebely (MarJuVe). Kreativitet har altid været på en eller anden måde en del af mit liv. I de sidste 6 år begyndte jeg for alvor at dykke ned i billedkunstens verden.

Efter mange år som lærer og gymnasielærer tog jeg en uddannelse i kunstterapi, hvor jeg fik mit diplom i 2020. Via uddannelsen fik jeg den største gave, som jeg kunne have ønsket mig, samtidigt med at kunne opleve kunstens helbredende kræfter på egen krop. Efter mange år blev jeg mor igen, til trods for at lægerne havde sagt, det var umuligt. Men ”kunst skaber liv”!

Som kunstterapeut har jeg lært en del om farver, lys og mørke, dybde, flader, former, komposition, osv. Men jeg lærer og udvikler mig løbende. Jeg eksperimenterer med forskellige teknikker og materialer, jeg er altid på udkig efter nye, spændende muligheder.

Jeg maler af intuition med dyb respekt og fascination for naturen og dens kræfter. Jeg undersøger samspil mellem at opbygge og nedbryde grænser, mellem ro og dynamik.

For tiden maler jeg primært abstrakte billeder enten med akryl, akvarel eller kalkmaling. Det gør mig virkelig glad, når folk stopper op ved mine billeder og begynder at undersøge dem. Det er så dejligt at høre, at billederne siger forskellige ting til dem. Og det er også meningen med min kunst. Det skal være et samspil mellem dig og mig. Men jeg vil helst ikke begrænse mig til et bestemt materiale, teknik, tema eller kunstgren.

I de seneste par år tog jeg også lidt fat på min indendørsarkitekt-uddannelse og begyndte at forvandle møbler vha. lidt kunst og kalkmaling.

Første gang i år (2023), at jeg tog springet og viser min kunst offentligt. Jeg deltog på Ledreborg Livstilsmesse og på Livstilsmessen i Frederiksborg Slotshave. Derudover blev jeg fast kunstner på Gallery ArtTour.

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik