Kunst ikon

Susanne Herrmann

Keramiker

Keramiker med humor.

Susanne er en autodidakt kunstner, der har malet, skulptureret og eksperimenteret i mange år og med mange forskellige teknikker og medier.

BEMÆRK: Klik på galleribillederne for at se hele maleriet.

Kontakt Susanne Herrmann
Susanne Herrmann

Susanne har altid været en elsker af kunst og har været så heldig at kunne hente inspiration overalt, hvor hun har boet: Tyskland, Sydafrika, Schweiz, USA, UK og Danmark.

Hun har arbejdet i forskellige keramikstudier og billedhuggerværksteder i Schweiz og Danmark.

Susanne elsker at skabe og nyder at eksperimentere med forskellige materialer og kombinere dem. Hun henter meget inspiration fra observering af naturen og eksperimenterer løbende med nye teknikker.

Som keramiker forsøger hun for det meste at få et smil frem på betragterens læber. Der er bjørne, der har drukket for meget alkohol og prøver nu at finde ud af, hvad man gør med musikinstrumenter, eventyrfigurer, der opfører sig anderledes end i de historier, vi har læst højt for vores børn, glade dansende kaniner og meget mere.

Som billedkunstner er hendes foretrukne medium alkohol ink. At bo så tæt på havet inspirerede hende til at tegne en masse smukke havdyr. Tegning med alkohol ink giver et resultat, som man ikke helt kan forudsige, når man starter. Hvis den samme proces gentages igen og igen, vil resultatet altid se anderledes ud. Hun elsker de strålende farver og at se ink flyde, blande sig og danne former.

Kultur, Kunst, Klub, Cafe og events » Få besked!

Dine data er sikre hos os!
Læs vores privatlivspolitik - Afmeld med 1 klik