Lea Peters

Malerier med fugle

Skulpturer

Bemalede vaser

Lea Peters - Fast kunstner i Gallery ArtTour
Lea Peters - kunstner i Gallery ArtTour

Kunstneren Lea

Jeg er billedkunstner og skulptør fra Nordsjælland. Jeg har malet og formet det meste af mit liv og den kreative proces har altid fyldt meget.

De fleste af mine malerier er genkendelige med fugle og andre væsener.  Fuglene er for mig “jeg-fortælleren” i værkerne. Fuglene hænger også sammen med musikken, der er en stor del af mit liv og for mig er musikken og kunsten forbundet.

Fuglene i samarbejde med de klare glade farver, er et budskab om frihed, rummelighed og ikke mindst den gode historie.
Der er altid blyantstreger der antyder, at der er en tid, der er ved at fade ud samt nye historier, der er ved at tage form. Værket er derved et øjebliksbillede. Som beskuer vil man ofte kunne genkende sig selv samt egne udfordringer og erfaringer i billederne.

Mine skulpturer skabes ud af alt, hvad jeg finder i mit nærmiljø. Det gælder naturen, skrald samt ting og sager inden for hjemmets fire vægge.
Keramikken har jeg arbejdet med i ca. 30 år.

De seneste 10-12 år har jeg malet på genbrugsvaser, og hvad der ellers kan males på. Jeg har udviklet nogle teknikker der gør det muligt med et holdbart resultat.

Der er masser af gode sager vi har stående i vores gemmer, som kan gøres til noget unikt. Kun fantasien sætter grænserne. Mine eftertragtede, farvestrålende og ikke mindst genkendelige vaser med abstraktioner og fuglemotiver er derfor ligeledes repræsenteret i galleriet.

Tlf. 4077 6767

Mail leaogwamba@yahoo.dk

Se mere på www.leapeters.dk

Lea Peters kunst – udvalgte

🤞 Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.