Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pernille Schrøder & Jazzanova

20.04 KL. 19:30 - 21:30

Kr. 150,00
Jazzanova og Pernille Schrøder
VIDSTE DU..
at PERNILLE SCHRØDER, udover at være en meget aktiv og aldeles morsom skuespiller, også har et stort bankende hjerte for JAZZMUSIK ??
PERNILLE har i flere år været fast solist hos kvintetten JAZZANOVA, der består af 5 rutinerede musikere , der alle har spillet og elsket jazzmusikken hele deres liv.
PERNILLE udfolder ofte sit komiske talent i revygenren og sidst var det CIRKUSREVYEN, der havde fornøjelsen af hendes medvirken. Men så snart hun har lidt tid til overs fra arbejdet på de forskellige revy- og teaterscener, så pakker hun glad sin mikrofon og tager ud og synger jazz både små og store steder.
Sammen med JAZZANOVA synger PERNILLE en del numre, som vi genkender fra Natalie Coles repertoire, men selvfølgelig også en masse af det gode gamle jazz, som vi alle kender og nyder at vippe med fødderne til !
Jazzanova er et yderst velspillende og udadvendt jazzorkester bestående af fem garvede musikere, som gennem årene har udviklet et drive og et sammenspil udover det sædvanlige.
De øvrige musikere er Jørgen Vestergaard på Tenorsax, Erik Lund Hansen på Trompet, Søren Svagin på Piano, Henrik Juul Jensen på Bas og Henrik Olsen på Trommer.
Repertoiret er en blanding af råswingende mainstream, smukke ballader og inciterende latinamerikanske rytmer, som når langt udover scenekanten.
Alt er garneret med sjove musikalske arrangementer, dejlige instrumentalsoloer, scat-sang og – ikke mindst; HØJT HUMØR !
Der kan tilkøbes Tapas i billetsalget (kun forudbestilling) Tapas serveres kl. 18.00 og bandet går på scenen kl. 19.30

Detaljer

Dato:
20.04
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
Kr. 150,00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , , ,

Arrangør

Gallery ArtTour

Sted

Gallery ArtTour
Helsingørsgade 29
Hillerød, Capital Region of Denmark 3400
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Tilmeld dig i god tid!