Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Jens Lysdal Koncert

22.06 KL. 19:30 - 22:00

Kr. 150,00

Billetter

Lørdag den 22. juni er der igen en spændende og ikke mindst underholdende koncert i Gallery ArtTour. Denne gang med sanger, guitarist og komponist, Jens Lysdal. Dette er ikke en koncert som du ønsker at gå glip af.

Jens Lysdal har udgivet syv albums, væltet sig i overvældende anmeldelser både hjemme og ude, og fået sin musik nomineret i tre lande (bl.a. en US Grammy).
Med sin store favnende musikalske rygsæk, skifter han frit og ubesværet fra roots til vals og videre til jazz og pop, alt efter hvad teksten og historien nu har bedst af – ikke ulig attituden hos svenske Bo Kaspers Orkester – som anmelderne sammenligner ham med.
Koncerterne er fyldt med skæve indfald og god humoristisk kontakt med publikum. Fordi Lysdal altid er så meget personligt til stede, bliver koncerterne ofte, udover det musikalske, både en social og sanselig oplevelse, hvor nærværet og fællesskabet er det man tager med sig hjem.
Han er blevet kaldt en af Skandinaviens bedste guitarister, har turneret i USA, Tyskland, Holland, Canada, England, Kina og en lang række andre lande, og indspillet med nogle af klodens bedste musikere, bl.a. folk-ikonet Tim O’Brien (dobbelt Grammy-vinder) og Greg Leisz (Eric Clapton, Joni Mitchel, Emmylou Harris, Bruce Springsteen).
At han har spillet bl.a. på både Skanderborg, Skagen, Tønder og Copenhagen og Stockholm Jazzfestival, siger en del om hans bredde og musikalske diversitet.
I Okt 2022 udgav han sit syvende album – sit første og fuldlængde album på dansk: ”PARADIS TIL LÅNS” – og som sædvanlig med musikere fra øverste hylde.
Han dannede i 18 år par med baslegenden Hugo Rasmussen, og sammen udgav de den DMA-nominerede ”Keep the light in your eyes”.
Senest har han fået fire melodier i højskolesangbogen, bl.a. bogens første miljøsang ”For vidst vil de komme”
Der kan bestilles Tapas til koncerten i forbindelse med billetsalget (senest tirsdag 18/6) Dørene åbnes for Tapasgæster kl. 18.00 og Jens Lysdal går på scenen kl. 19.30

Detaljer

Dato:
22.06
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Pris:
Kr. 150,00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , ,
Hjemmeside:
art-tour.dk/events

Arrangør

Gallery ArtTour

Sted

Gallery ArtTour
Helsingørsgade 29
Hillerød, Capital Region of Denmark 3400
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Tilmeld dig i god tid!