Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jazz Me Up ⛔️ AFLYST!!

26.08.23. KL. 20:00 - 22:00

DKK150,00
Jazz Me Up koncert

AFLYST ⛔️

Det bliver en fest, når den københavnske Jazzkvartet ”Jazz me up” optræder med en forrygende koncert i Gallery Arttour, lørdag den 26. august kl. 20-22. Dørene åbnes dog allerede kl. 18.00 hvor der serveres Tapas, som kan bestilles i forbindelse med billetkøbet i forsalg.

Den enestående og skønne sangerinde Tine Langtved Michell fortolker alle de gode gamle kendinge med med stor rutine og indlevelse.

Tine bakkes op af 3 garvede og rutinerede musikere fra de danske musikscener. Henrik Stilhof Larsen på guitar, Michael Vener på bas og Carsten Frank Madsen på trommer. Tilsammen har de fire musikere lang erfaring med både sceneoptræden og musikudgivelser.

Jazz Me Up er begejstret for Swing og Bossa Nova, og spiller sange fra bla Chet Baker og Ella Fitzgeralds repertoire. I deres sangkiste finder man derfor numre som fx Our Love is Here to Stay, Lullaby of Birdland, But not for me og Corcovado, fortolket på deres egen måde. Musikerne har oven i hatten en nostalgisk forkærlighed for danske revy- og filmmelodier.

Detaljer

Dato:
26.08.23.
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK150,00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://www.youtube.com/watch?v=h6saZ1jafXs

Arrangør

Gallery ArtTour

Sted

Gallery ArtTour
Helsingørsgade 29
Hillerød, Capital Region of Denmark 3400
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Tilmeld dig i god tid!