Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Fernisering inkl. speciel kunstudstilling “Kunstens Mosaik”

03.08 KL. 11:30 - 14:00

Fernisering og speciel "Kunstudstilling "Kunstens Mosaik"

“Kunstens Mosaik” – Ny spændende kunstudstilling

Lørdag den 3. august – kl. 11:30 er der fernisering i Gallery ArtTour, hvor galleriet præsentere ny gæstekunstner: Berit Julie Rosqvist » Samt en ny type kunstudstilling: “Kunstens Mosaik”.

Kommende kunstner Berit Julie Rosqvist

Berit siger “inspirationen kom dels fra 3 store vægtæpper jeg så på hver dag på mit arbejde og dels fra en bekendt som vævede hjemme“.

August måneds fernisering inkluderer gæstekunstner “Berit Julie Rosqvist & “Kunstens Mosaik”, som er en fejring af forskellighed og kreativitet, hvor kunstnere fra forskellige baggrunde og kunstneriske discipliner samles, for at præsentere deres kunstværker.

Der er GRATIS ADGANG til ferniseringen af gæstekunstner som foregår kl. 11.30-14.00.

Mosaikken vil omfatte malerier, som tilsammen danner en farverig mosaik af kunstneriske udtryk.

Programmet for ferniseringen omfatter taler fra nogle af de deltagende kunstnere, en prisuddeling til det bedste maleri, samt mulighed for at møde kunstnerne personligt.
Der vil desuden være let forplejning.

Vi ser frem til en inspirerende ny type udstilling i kunstens tegn og håber, at mange vil møde op og støtte de talentfulde kunstnere.

Galleriet er vært med kaffe og vin. Der vil også være mulighed for at deltage i lodtrækningen af 3 kunstværker, doneret af galleriets faste kunstnere.

Er du kunstner? Hvis du er kunstner og har lyst til at vil bidrage med 1-2 maleri på 50×50 cm og standard dybe (uden ramme) til “Kunstens Mosaik” udstillingen? Så kontakt venligst Eleonor Dan via e-mail: galleriansvarlig@art-tour.dk

Detaljer

Dato:
03.08
Tidspunkt:
11:30 - 14:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Tilmeld dig i god tid!