Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering & Livemusik

04.05 KL. 11:30 - 14:00

Maleri på kunstner Tina Agerbo
Lørdag den 4. maj er der igen en spændende fernisering i Gallery ArtTour, hvor galleriet blandt andet vil præsentere 2 nye gæstekunstnere, Tina Agerbo og Jesper Thomas Nielsen, med kunstnernavnet Jethoni.
Tina Agerbo bruger det meste af sin fritid på at male.
Mange af hendes malerier er malet på Gulvpap. Det lærte hun at bruge på kunsthøjskolen Thorstedlund i Frederikssund, hvor hun kunne bruge fuld tid på kunsten – og det har fulgt hende lige siden. Men af og til maler hun også på lærred.
Tina Agerbos inspiration finder hun ofte i naturen. Hun synes. at det er fantastisk at zoome ind på naturen og se den mindste detalje, og finde viden om den. Detaljen vil Tina Agerbo rigtig gerne vise i sine malerier.
Jethoni’ – Jesper Thomas Nielsen Studerede egyptologi i 10 år og brugte 7 år på at skrive eventyrromanen “I Pyramidernes Skygge”. Jethoni har fundet inspirationen til sine farverige malerier, gennem sine rejser til blandt andet Egypten, Mexico og Peru. Blev optaget på den statsanerkendte censurerede KP i 2011 og har siden udstillet i Danmarks Radio, TV-byen – og et hav af steder. Har netop udgivet selvbiografien “PASSION FOR PYRAMIDER – I SOL & SKYGGE”, der kan købes i Gallery ArtTour.
Undervejs vil der være livemusik med duoen Crazy Hearts.
Galleriet er vært med kaffe og vin. Der vil også være mulighed for at deltage i lodtrækningen af 3 kunstværker, doneret af galleriets faste kunstnere.
Der er gratis adgang til ferniseringen som foregår kl. 11.30-14.00

Detaljer

Dato:
04.05
Tidspunkt:
11:30 - 14:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
art-tour.dk/events

Arrangør

Gallery ArtTour
Telefon
6177 4367
E-mail
events@art-tour.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Gallery ArtTour
Helsingørsgade 29
Hillerød, Capital Region of Denmark 3400
+ Google Maps
Telefon
6177 4367
Se Sted hjemmeside

Tilmeld dig i god tid!