Billedkunst

Per Møller Gæstekunstner i Gallery AtTour

Gæstekunstner i hele December måned

Per Møller Larsen er oprindeligt uddannet i den grafiske branche, med en uddannelse på den Grafiske Højskole og senere Akademiet for fri og merkantil Kunst i København som reklametegner. Per er naturalist, han ser verden ud fra en naturalistisk synsvinkel, hvilket også afspejler sig i hans billeder. Per elsker at sidde i naturen og male.

Per Møller Larsen har undervist i billedkunst i 45 år og har malet langt over 1000 malerier. Undervisning i malerkunst er efterhånden blevet en stor del af Pers liv. Han har nu undervist i 42 år i LOF aftenskole, hans hold er meget eftertragtede. Herudover har han også privatelever, som kommer med mere specifikke ønsker.

Han har været på mange studierejser, bl.a. til England. Tyskland, Østrig, Italien, Frankrig, Spanien og Grækenland. Herhjemme har han ofte været på Skagen for at se nærmere på Skagensmalerne og på Fyn for at se Fynsmalerne. Han kommer ofte på de danske øer, som f.eks. Lyø, Fanø, Læsø, Ærø og Langeland. Samsø er nok det sted Per har laver flest billeder. Han holder meget af at tegne og male på Samsø, der er f.eks. ved gadekæret i Nordby og Nordby bakker.

Lokalt i Hillerød, er Per Møller Larsen særlig kendt for sine smukker malerier af Slottet, Slotsparken og Hillerød By.

Tlf. 4040 1345

E-mail: Per@galleripermoller.dk

Webside: www.galleripermoller.dk