Lilli Larsen

Kunst klub - klub ArtTour

Lilli Larsen giver 10% rabat til
Klub ArtTours medlemmer

Lilli Larsen Fast kunstner i Gallery ArtTour

Jeg blev undervist i akvarel af Professor Arne Isacsson, grundlægger af Gerlesborgskolen, Sverige. Han arbejdede for Winsor/Newton i England med at udvælge nye akvarelfarver. Af Arne Isacsson lærte jeg , hvad akvarelfarver kan gøre. Meget spændende. Han udtalte om mig: “du er jo akvarelmaler”!

Jeg har altid fået at vide, at mine akvareller er meget farverige. Jeg  blev derfor anbefalet at prøve olie- og akryl farver. Det lærte jeg af Mable Rose (dronningens underviser),  hvor jeg blev uddannet i 2 år. Herefter tog jeg på Langelands Kunstskole og modtog undervisning af Ole Kortzau (maler, arkitekt og designer)  i akvarel igen.

Har undervist i:
Akvarel: Aftenskolehold i Hundested, Frederiksværk og Kalundborg samt privatelever

Jeg er optaget i “Statens Museum for Kunst”s bibliotek. Da jeg spurgte dem, hvorfor de ville optage mig, fik jeg at vide at de gerne ville følge nogle danske malere, som de synes var værd at følge!

Jeg maler gerne Jeres kat i akvarel efter et fotografi. Flere tandlæger har mine abstrakt-naturalistiske malerier over deres klienters stole

Min mand og jeg har for nylig været på Bornholm, hvor vi besøgte Oluf Høsts gamle hjem, som nu er museum. Jeg blev så optaget af hans abstraktioner. Jeg kunne ’læse’ dem. Man går ind i maleriet på en helt anden måde. Derfor er jeg nu i gang med abstraktioner, som er endnu en svær male metode – Som ikke altid lykkes. Men når den gør, kan man jo selv få det ud af maleriet, som man ønsker at se!

Tlf. 2712 2660

Mail: lillizenia@gmailcom

🤞 Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.