Jette Guldberg

Malerier i mange materialer

Intuitiv photo-kunst

Tegne-male på ipad

Tekstil og fashion i små unika kollektioner

Jette Guldberg fast kunstner i Gallery ArtTour
Jette Guldberg - fast kunstner i Gallery ArtTour
Jette Guldberg

Billedkunstner/designer

At være i nutiden og se fremtiden……

Når jeg skaber mine billeder, er jeg ubegrænset vedrørende traditionelle formater og materialer, da det inspirerer mig at skabe harmoni med alle billedudtryk og materialer. Jeg anvender kraftige strukturer med sand og krystaller og bladguld/sølv nogle gange på mdf-plader som er skåret ud i grænseoverskridende former, hvor jeg fortrinsvis bruger akrylfarver. Jeg maler også med vandbaserede oliemaling på lærred ofte 4 cm dybe men akrylmalerierne er indrammet i 4 cm dybe alurammer eller hvide svæverammer.

Jeg er oprindelig uddannet på Danmarks Designskole i København, men som billedkunstner har jeg gået 2 år på Fyns tegne og maleskole, hvor jeg lærte de grundliggende ting om komposition og farvelære. På Svendborg Kunstskole eksperimenterede vi med contemporary Art med de nyeste teknikker og udtryk. Da jeg holder af udfordringer, har jeg også lært renæssance maling, grafik og portrætmaling.

Jeg eksperimenterer også med de nye digitale medier, som tegne-male på min ipad og intuitiv photo-kunst, som jeg så printer ud på passende materiale.

Jeg har udstillet på Charlottenborgs forårsudstilling, Sofiero slot i Sverige, gallerier og firmakunstforeninger.

Da jeg jo er uddannet tekstil og fashion designer skaber jeg små unika kollektioner og udstiller ofte sammen med min kunst.

Mail: Future-art@jetteguldberg.dk

Tlf. 31777844 som sms

Webside: www.future-art.dk

close

🤞 Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.