Keramiker

Hilma Nielsen modellerer skulpturer efter levende modeller og arbejder detaljeret i naturalistisk stil. Det betyder meget for hende at få modelleret noget liv og et godt udtryk ind i sine skulpturer, så der opstår en kontakt.

Det bliver til en broget flok indenfor gymnaster, fitness damer og -mænd, body builders, svømmere, nymfer og en masse andre typer. Hilma Nielsen arbejder i stentøjsler og brænder både efter ny teknik i elektrisk ovn, men også efter urgamle teknikker i raku ovn samt i pit. Hun elsker at eksperimentere.

Udover “Mit Lerfolk” – små figurer med stor sjæl – laver hun spændende brystpartier til ophængning, skåle, fade, kopper, dinosaurus æg, kanonkuglevaser, fyrfadsstager og andre sjove finurligheder og alt sammen som unika.

Hilma Nielsen har eget værksted i Allerød, med raku ovn og elektrisk keramikovn samt drejeskive, hvor hun arbejder i det daglige. Hun elsker at eksperimentere med spændende glasurer.  Hilma Nielsen dyrker fortsat det sociale i den kreative verden, som giver hende energi og inspiration til fornyelse, bl.a. ophold på Kunsthøjskoler, Keramikskolen i København samt workshops i udlandet.

Tlf. 3152 3450

www.hilma.dk

Mail: hilma@mail.dk