Helle Borg Hansen

Oliemalerier

Akvareller

Blanding af abstrakt og figurativt maleri

Skulpturer i Bronze og keramik

Kunst klub - klub ArtTour

Helle Borg Hansen giver 10% rabat til Klub ArtTours medlemmer

Malerier af flamencodansere i galleri i Hillerød af Helle Borg Hansen
Helle Borg Hansen
Kunstmaler Helle Borg Hansen - Fast kunstner i Gallery ArtTour

Malerier og skulpturer

Helle Borg Hansen er en alsidig kunstner, som arbejder i flere forskellige materialer.

Primært er det oliemaleriet, hvor de foretrukne motiver er flamencodansere, vilde dyr og heste. Malestilen er en farverig nonfigurativ baggrund, hvorpå hun maler motivet så transparent, at baggrunden bliver en del af motivet. Faktisk er den malestil udsprunget af hendes akvarelteknik, hvor hun hurtigt skitser motivet op på en vådt i vådt baggrund. Det er den teknik, hun synes, giver mest liv og energi til maleriet. Farverne, hun bruger, fremstiller hun selv af rene pigmenter og linolie eller akvarelbinder – alt efter materialet. Det giver nogle fantastisk klare, rene og holdbare farver.

Efter mange år med maleriet, begyndte hun at eksperimentere med skulpturerne og modellere i forskellig slags voks, som hun fik støbt i bronze. De seneste par år er hun også begyndt at støbe selv, så hun er med i hele processen.

Derudover modellerer hun i stentøjsler, som hun glaserer og brænder, så der også kommer farve på skulpturerne.

Helle har lært faget ved at få undervisning fra flere kunstnere, og efterhånden udvikle sin helt egen stil. Hun har mange udstillinger bag sig og solgt virkelig meget til både kunstforeninger og private i ind- og udland.

Foruden at male ud fra sin egen tilskyndelse, tager hun også udfordringen op med bestillingsmalerier. Det kan være portræt af mennesker eller dyr, motiver fra nogle begivenheder, eller bare hvis nogle har et yndlingsmotiv, de gerne vil have virkeliggjort. Dog aldrig kopi af egne eller andres malerier eller noget, der går ud over hendes egne etiske rammer.

Læs mere om Helle Borg Hansens malerier i blog-artiklen, hvor hun skriver om at male

Tlf: 20911866

Mail: hbh@hbh-art.dk

Webside: www.hbh-art.dk

🤞 Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.