Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Temaudstilling om frihed – fernisering

06.11 KL. 13:00 - 15:00

Gratis

 

I kølvandet på Coronarestriktionerne, har kunstnerne i Gallery ArtTour arbejdet med begrebet ”Frihed”. Dette er blevet til en temaudstilling, som kan ses i Gallery ArtTour fra den 6. november og cirka en måned frem. 20 kunstnere giver et bud på, hvordan begrebet frihed skal fortolkes i deres kunst.

En af galleriets kunstnere, skulptør Bjarne Geertsen siger: ”FRIHED er for mig at være fri for angst og frygt, for det modsatte er begrænsning og spekulation. Når jeg har FRIHED, så oplever jeg, at ting lykkes og positivitet opstår. Jeg vil udstille skulpturen “LIVETS BALANCEGANG”, som for mig er udtryk for ovennævnte”

For Helle Sneum har opgaven bragt hende helt tilbage til barndommens følelser: ”Jeg har tænkt tilbage til barndommens gyngeture, som gav mig en fornemmelse af frihed og følelsen af næsten at kunne flyve!” Helle Sneums bidrag til udstillingen, er et maleri af netop barndommens gyngetur.

Lea Peters er i forvejen kendt for sine malerier og vaser med fuglenotiver. Hun siger: ”Frihed for mig er, selv at kunne vælge til og fra, I stort og småt. Men også friheden til at tænke og ytre sig. Jeg er meget optaget af friheden. Grundlæggende for mine værker er, at de oftest handler om fugle eller flyvende væsner”.  Helle Borg Hansens bidrag til udstillingen er en smuk flyvende fugl. Hun siger: Dette maleri er mit bud på temaet frihed, da jeg synes, det må være den optimale frihed, at kunne brede vingerne ud og flyve hvorhen, det skal være.

Der er mange flere bud på hvad frihed kan være, på denne temaudstilling, for eksempel samhørighed med naturen, friheden til at være den man er, uden angst og at være tilstede som en del af den store helhed – natur, jord, sol og måne. Kom forbi udstillingen og se om du kan finde DIN følelse af frihed i et eller flere af de udstillede værker. Billedkunstnerne udstiller malerier 60X60 cm. kunsthåndværkerne har mere frie hænder. Alle med samme tema: Frihed

Alle er velkommen til ferniseringen, lørdag den 6. november kl. 13-15 hvor der også bydes på lidt godt til ganen. Crazy Hearts Duo vil underholde med egne numre under ferniseringen – sange fra hjertet.

Detaljer

Dato:
06.11
Tidspunkt:
13:00 - 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
www.art-tour.dk

Arrangør

Gallery ArtTour

Sted

Gallery ArtTour
Helsingørsgade 29
Hillerød, Capital Region of Denmark 3400
+ Google Maps
View Sted Website

Tilmeld dig i god tid!