Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Flamenco & Tapas

21.05 KL. 17:00 - 21:00

Kr.250
Flamenco event i Gallery ArtTour

Tapas aften med Flamenco opvisning.

Billetsalg – Tryk her!

Aftenen starter med en lækker Tapas anretning kl. 17.30 hvor der kan tilkøbes vin og øl i baren. Kl. 19 går Flamenco de Colores på scenen og giver publikum en oplevelse udover det sædvanlige. Publikum vil blive henført til den spanske stemning af varme og temperament når de 2 dygtige dansere får scenegulvet til at gløde til de smukke toner fra guitar.

Gruppen består af 4 medvirkende, 2 guitarister Flemming Weisdorff, kaldet El Pelo og Mike Rehné. De 2 dygtige dansere er Helle Borg Hansen, kaldet La Colorida og Marco Rernardo.

Flamencodansen, som stammer fra de andalusiske sigøjnere, har den fordel, at den ikke er en pardans, og derfor også kan danses alene.

Stolthed og følelser indgår i en sådan grad i flamencoen, at det bliver til mere end blot en dans. Den kan komme til at røre vore følelser og give styrke og indre stolthed, noget der i samspil med flamencoens kropssprog og udstråling, også har meget at give til os nordboere. Så hvad enten det er som tilskuer til et flamenco-show, eller som elev til undervisning, eller som deltager i en workshop, kan det give en spændende og anderledes oplevelse. Gruppen optræder 2 x 30 min. I pausen er der god mulighed for at kigge på kunst i galleriet. Helle Borg Hansen er selv en af det faste udstillere i Gallery ArtTour.

Billetter til arrangementet koster kr. 150,- (+ gebyr) Billet incl Tapasanretning 250,-

og skal købes i forsalg hos Place2book. Der kan ikke købes billetter i døren.

Billetsalg – Tryk her!

Få en smagsprøve på oplevelsen her:

 

Detaljer

Dato:
21.05
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Pris:
Kr.250
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
www.art-tour.dk

Arrangør

Gallery ArtTour

Sted

Gallery ArtTour
Helsingørsgade 29
Hillerød, Capital Region of Denmark 3400
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Tilmeld dig i god tid!