Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Operakoncert med Leila Sherzai og den klassiske guitarist Bozena Wetchacz.

05.02 KL. 14:00 - 16:00

DKK150
Operakoncert Leila Sherzai og den klassiske guitarist Bozena Wetchacz.

KØB BILLETTER HER   Pris 150 kr 

Husk 10% rabat når du er medlem af Klub ArtTour

Der er mulighed for at bestille Tapas til koncerten (kun forudbestilling i forbindelse med billetkøb)

Søndag den 5. februar kl. 14 er der koncert i Gallery ArtTour med operastjernen Leila Sherzai, akkompagneret af den dygtige klassiske guitarist Bozena Wetchacz.

Det bliver en sjælden og storslået oplevelse, når de 2 talentfulde kvinder fremfører italienske og ukrainske arier samt virtuose spanske klassiske guitar stykker.

Både Leila Sherzai og Bozena Wetchacz har opnået stor succes på den klassiske musikscene og har nu etableret en duo, hvor talenterne mødes i en højere enhed.

Den 34-årige operasangerinde Leila Sherzai har optrådt med Ukraines største symfoniorkestre og er prisvinder i flere internationale konkurrencer i Italien og Østrig. Få timer før krigen brød ud, flygtede hun fra Kyiv til Danmark med sin 1-årige datter.

Leila Sherzai er blandt andet certificeret Master of Music-Vocal Perfomance, uddannet i Italien. Hun har undervist i både sangteknik og sceneoptræden i Ukraine,  før hun flygtede til Danmark.

Bozena er klassisk uddannet guitarist på Det Kongelige Danske usikkonservatorium i København ved Lars Trier .

Fra 1998-2000 modtog hun flere legater til et studieophold i Berlin, blandt andet af Dronning Margrethe og Prins Henrik Fond, hvor hun havde tæt samarbejde med Marco Socias.

Hun deltog allerede som 14-årig i sin første konkurrence og som 16-årig vandt hun Ogolnopolski Konkurs Gitarowy i Strzelce Krajenskie. Bozena har deltaget i masterklasser med bl.a. Julian Bream, John Mills, Hopkinson Smith, Luis Zea, Hubert Käppel, Costas Cotsiolis, Roland Dyens. Bozena er bosat i Danmark og er særdeles efterspurgt som solist.

Som kammermusiker arbejder hun fast sammen med strygere, blæsere og operasangere. Hun har desuden tidligere arbejdet sammen med forhenværende 1. solocellist i Berlins Symfoniorkester og tidligere medlem af Kontra Kvartetten, Hans Nygaard.

Sammen er de 2 kvinder en musikalsk oplevelse, helt udover det sædvanlige og der er lagt op til en helt unik musikoplevelse på Gallery ArtTours scene.

Dørene åbnes kl. 14.00 og koncerten starter kl. 15 og varer en god times tid.

Operakoncert Leila Sherzai og den klassiske guitarist Bozena Wetchacz.    Operakoncert Leila Sherzai og den klassiske guitarist Bozena Wetchacz.

 

Detaljer

Dato:
05.02
Tidspunkt:
14:00 - 16:00
Pris:
DKK150
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
artTour.com

Arrangør

Gallery ArtTour

Tilmeld dig i god tid!