Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SøndagsMatiné med Lea P

13.02 KL. 15:00 - 17:00

Kr.50
Lea Peters synger dansk i Gallery ArtTour

Hyggelig og sjov SøndagsMatiné med Lea P

Søndag den 13. februar 2022 kl. 15-17 (dørene åbnes kl. 14)

Hyggelig og sjov SøndagsMatiné med Lea Peters (vokal) og Ulrik Lindgreen (piano).

Der vil blive spillet en god blanding af revysange, evergreens, danske som engelske. Sange der spreder livsglæde og skønne minder, som vi alle kender der er 40+.

Du vil få en eftermiddag med skønsang, små anekdoter og fællessang akkompagneret af pianist Ulrik Lindgreen også kendt som Tangentspilleren.

Lea Peters, har siden barn spillet teater og sunget. Hun synger i flere bandsammenhænge, lige fra klassisk, jazz, rock og blues. Hun har altid gerne ville synge sange fra de gode gamle dage og gør det altid med et glimt i øjet. Hun elsker at synge denne genre, da det giver hende en mulighed for at forene humor og musikken. Hun er bramfri og er ikke bange for at sætte de mere “lumre” sange på repertoiret.

Hun har, sammen med veninden Anita Borum, duoen LivaDivaerne. Desværre er det ikke muligt at samle duoen og derfor bliver det Lea Peters som står for sangen og underholdningen i denne omgang.

Ulrik Lindgren er en rutineret og scenevant pianist med kendskab til forskellige stilarter. Han har masser af studie og live erfaring og er en enestående musikalsk arrangør.

Ulrik Lindgran er akkompagnatør for adskillige solister samt “Open Mic” bla. på Drop inn i Kbh. Har en teoretisk baggrund der gør at man hurtigt kan kortlægge det musikalske dna. Han har været professionel udøvende siden 1992

Glæd dig til denne eftermiddag og tag dine venner med.

Entre kr. 50,- Forsalg Billetto

Detaljer

Dato:
13.02
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Kr.50
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
,
www.art-tour.dk

Arrangør

Gallery ArtTour

Sted

Gallery ArtTour
Helsingørsgade 29
Hillerød, Capital Region of Denmark 3400
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Tilmeld dig i god tid!