Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med NightTrain

19.11.21. KL. 19:00 - 21:30

Kr.70,00
Koncert i Gallery ArtTour

NightTrain er dannet i 2019 og er kendt for den mere rock/blues’et sound. Svingende numre, som tager deres afsæt i en kombination af den fede lyd fra 80èrne med inspiration fra bl.a. Dire Straits og Fleetwood Mac. Bandet spiller primært egne kompositioner men også en række kopinumre som bandet i høj grad giver deres eget udtryk.

Bandet er i dag sammensat af en gruppe meget rutinerede musikere som alle har spillet med den danske musikscene i mange år. I front står en sangerinde som i høj grad formidler de numre og tekster som bandet ønsker at komme ud med til publikum. Det er en ambition for bandet at være med til at fortælle de nødvendige historier fra ”det levede liv”. Bandet har udgivet en række numre på Spotify herunder Shadow from the east, Skyggen Fra Øst, Eternity.

Besøg bandets facebookside

Billetsalg: Billetto

 

NightTrain består af:

Allan Simonsen, guitarist. Har været omkring jazzen på både guitar og saxofon. Spillede op gennem 80èrne i bandet Caramba som spillede latinamerikansk/cubansk jazz. Har spillet med i Monitors som primært spillede op til fest med kopinumre og har siden 2005 primært spillet guitar i diverse band. Startede bandet Bikes & Blues i 2013 som primært spillede blues/rock, både egne kompositioner og kopinumre. Spillede med i Rainy Days Blues Band fra 2016 til 2019 som spillede flere koncerter sammen med Shawn Holt and The Teardrops og spillede guitar på Rainy Days indspilning hos Peter Branner i Media Sound Studio. Startede i 2019 bandet Night Train og skriver flere af de numre som bandet spiller i dag.

Jacob Kragh, guitar/mundharpe. Hans store kærlighed til jazz og blues har drevet ham i mange år og spiller mundharpe og guitar i NightTrain, Smalltown Blues Band, Blues Brew.

Været aktiv på den danske musikscenen siden midt 80 érne, som udøvende bluesmusiker,

Har endvidere været sekretariatsleder i landsforeningen FAJABEFA (Foreningen FOR Rytmisk Amatør Musik) i 18 år.

Er på 21. år aktiv næstformand i Copenhagen blues festivals bestyrelse.

Lea P, vokal med rødder i den klassiske musik. De sidste 25 år sunget mest jazz, blues, country og rock i flere bandsammenhænge og konstellationer, som bl.a leadvokal i RoundMidnight, div. bigbands samt backing voice (freelance).

Jesper Dylan, trommer. En erfaren trommeslager som har spillet jazz, blues, latin og rock i flere forskellige bands gennem årene.

Inden for blues har han spillet med Smalltown blues band og spiller nu foruden NightTrain med i BluesBrew.

Henrik Mathiassen, bas. Har spillet blues og jazz de sidste 40 år i bands som Smalltown BB, Børge Biceps BB, Copenhagen BB og senest BluesBrew.

 

Detaljer

Dato:
19.11.21.
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Pris:
Kr.70,00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,

Tilmeld dig i god tid!