Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gratis koncert med LANDO Rocks!

30.09.22. KL. 19:00 - 21:00

Gratis

I anledning af Hillerød Handelsforenings 30 års jubilæumsfest med Slotsarkaderne i centrum, fejres dette også i Gallery ArtTour med en gratis koncert og deltagelse i Late Night.

I det hele taget, er der tale om et sted i byen der er værd at holde øje med. Der er alt lige fra kunst, foredrag, events og koncerter. Det er ikke altid nødvendigt at tage til København for at opleve kunst og kultur. Der er faktisk mange gode tilbud i Hillerød og Gallery ArtTour er et af de nye steder, der er værd at besøge. En stor helhedsoplevelse i en verden af kunst og kultur hele vejen rundt.

Fredag den 30. September kommer Lando Rocks og spiller kl 19-21. De er garvede musikere på den danske rockscene, men er forholdsvis nye med egne numre, de gerne vil invitere til at spille for de besøgende i galleriet. Så kom i god tid.

Lidt om bandet
LANDO Rocks spiller medrivende, dansabelt og iørefaldende rock,/popmusik, som er skrevet specielt til at fungere godt som live-musik. “Man kan nærmest synge med første gang man hører det” siger Carina Damkjær, som vi interviewer ved en af bandets koncerter. “Det er simpelthen bare fed rock musik” siger Peter Sonne, som vi taler med samme aften, imens bandet nærmest løfter taget på koncertsalen bag ham.

LANDO Rocks udgav 2 singler world wide sidste år. Love is all & Living it out. Lige nu er LANDO Rocks på vej med en ny single på dansk med titlen Vælger Selv.
Kom og vær med og når nu du er der kan du nyde den smukke kunst i det 350 kvm. store galleri og lidt godt fra cafeen.
Der er i dagens anledning en udstilling med billeder fra opførelsen af Slotsarkaderne 30 år tilbage.
Kom i god tid. Dørene er åbne!
Hør musikken her:

Detaljer

Dato:
30.09.22.
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://art-tour.dk

Arrangør

Gallery ArtTour

Tilmeld dig i god tid!