Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering Per Møller Larsen

04.12 KL. 13:00 - 15:00

Lørdag den 4. december kl. 13-15 er der fernisering med kunstmaler Per Møller Larsen. Det bliver en vaskeægte juleudstilling, hvor Per Møller Larsen vil udstille julemotiver. René Houvenaeghel

vil levere lidt god livemusik i dagens anledning.

Per Møller Larsen er oprindeligt uddannet i den grafiske branche, med en uddannelse på den Grafiske Højskole og senere Akademiet for fri og merkantil Kunst i København som reklametegner. Per er naturalist, han ser verden ud fra en naturalistisk synsvinkel, hvilket også afspejler sig i hans billeder. Per elsker at sidde i naturen og male.

Per Møller Larsen har undervist i billedkunst i 45 år og har malet langt over 1000 malerier. Undervisning i malerkunst er efterhånden blevet en stor del af Pers liv. Han har nu undervist i 42 år i LOF aftenskole, hans hold er meget eftertragtede. Herudover har han også privatelever, som kommer med mere specifikke ønsker.

Han har været på mange studierejser, bl.a. til England. Tyskland, Østrig, Italien, Frankrig, Spanien og Grækenland. Herhjemme har han ofte været på Skagen for at se nærmere på Skagensmalerne og på Fyn for at se Fynsmalerne. Han kommer ofte på de danske øer, som f.eks. Lyø, Fanø, Læsø, Ærø og Langeland. Samsø er nok det sted Per har laver flest billeder. Han holder meget af at tegne og male på Samsø, der er f.eks. ved gadekæret i Nordby og Nordby bakker.

Lokalt i Hillerød, er Per Møller Larsen særlig kendt for sine smukker malerier af Slottet, Slotsparken og Hillerød By.

Detaljer

Dato:
04.12
Tidspunkt:
13:00 - 15:00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
www.art-tour.dk

Arrangør

Gallery ArtTour

Sted

Gallery ArtTour
Helsingørsgade 29
Hillerød, Capital Region of Denmark 3400
+ Google Maps
View Sted Website

Tilmeld dig i god tid!