Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering Klas Fernblad

22.01 KL. 13:00 - 15:00

Gratis

Januar måneds gæstekunstner i Gallery ArtTour – Klas Fernblad, inviterer til fernisering lørdag den 22. januar kl. 13-15. Der vil blive budt på lidt godt til ganen og musiker Caspar Reiff vil underholde med klassisk guitarmusik fra Gallery ArtTours lille scene.

Udstillingen løber hele januar måned, men på grund af Coronasituationen, er selve ferniseringen udskudt til den 22. januar.
Klas arbejder med mange forskellige tekniker og materialer. Han forsøger ofte at tolke stemninger i det menneskelige sind, musik og vil gerne fortælle en historie.
Både gode og dystre sider af livet. Han er ikke bange for at provokere lidt med sine
malerier, som iagttageren kan tage stilling til.

Klas Fernblad er født i Sverige, opvokset i Stavanger, Norge.
Her fik han en 4 årig uddannelse som grafisk designer, tegner og illustrator.
Klas bosatte sig i Danmark i 1981, og var fra starten med i Hillerøds kulturliv. Han var bla. med til at opstarte Slotsbio, Hillerock 1987, Klaverfabrikken mm.
Klas fik arbejde som avistegner og annoncedesigner på Amtsavisen og Hillerødposten.
I 1987 blev han ansat på et reklamebureau i København. Senere fik Klas et tilbud som designer i Boltensgård i København, her løste han opgaver for bl.a. design til natklub og cafeèr. Han har også udført opgaver til Tivoli og en udstilling i Tyskland, “Dinosaurene er tilbage”.
Klas har ligeledes udført plakaten til Dronning M `s “Et folkesagn” til det kongelige teater, samt andre opgaver. I 1992 startede Klas sit eget firma og løste mange opgaver for bl.a. Post Danmark,
Carlsberg, DMI, Hillerød Kommune, logo til Klaverfabrikken og andet design, samt grafiske opgaver til flere virksomheder.

Klas er nu fuldtidskunstner og har udført vægmalerier til Rigshospitalet, Buddhas Jazzklub, Støberihallen/Smedjen, Slotsbio, DMI, samt flere institutioner, også i samarbejde med børn og unge. Klas har udstillet mange steder og har deltaget to gange på Hillerøds censurerede udstilling samt i Galleri Nybro, Copenhagen.

Galleriet er stolte af at kunne præsentere denne flotte udstilling med Klas Fernblad og håber at mange vil lægge vejen forbi i hele januar måned.

Detaljer

Dato:
22.01
Tidspunkt:
13:00 - 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
www.art-tour.dk

Tilmeld dig i god tid!