Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering – Jette Guldberg & Alice Hillmann

06.11 KL. 13:00 - 15:00

Gratis
Fernisering i Gallery ArtTour

Fernisering med glaskunstner Alice Øhlenschlæger Hillman og billedkunstner Jette Guldberg. Lørdag den 6. November kl. 13-15 i Gallery ArtTour. Crazy Hearts Duo vil underholde med egne numre under ferniseringen – sange fra hjertet.
Alice Hillman Har fra barnsben udfoldet sig med tegning og maling og i de seneste 3 år arbejdet med glas, brugskunst samt skulpturer i glas. Arbejder også med olie på lærred samt grafik, men lige nu er det glasset hun nærmest er besat af. Hendes smukke glaskunst kan ses i Gallery ArtTour hele november måned. Sammen med Alice Hillman, udstiller billed- og tekstildesigner Jette Guldberg. Jette Guldberg er uddannet på Kunsthåndværkerskolen i Kbh. og på Svendborg Kunstskole.
Jette fremstiller Unika Fashion Design både som quindetøj og puder i lækre stoffer og skønne farver, som hun køber på sine mange eksotiske rejser. Som billedkunstner er hun for tiden begejstret for Art Photo som hun redigerer på sin Mac og får printet til plakater og på stof til puder. Alle er velkommen til ferniseringen, hvor der også bydes på lidt godt til ganen. Gallery ArtTour ligger på Helsingørsgade 29 i Hillerød og rummer 22 udstillende kunstnere.

Fernisering i Gallery ArtTour

Crazy Hearts i Gallery ArtTour

Detaljer

Dato:
06.11
Tidspunkt:
13:00 - 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
www.art-tour.dk

Sted

Gallery ArtTour
Helsingørsgade 29
Hillerød, Capital Region of Denmark 3400
+ Google Maps
View Sted Website

Tilmeld dig i god tid!