Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering af billedkunstner Jette Guldberg og keramiker Anne Cordero

07.05 KL. 11:00 - 14:00

Gratis
Fernisering af gæstekunstnere

Gæsteudstillere i maj i Gallery ArtTour.

Der vil det være muligt at møde månedens gæsteudstillere, men også mange af de faste kunstnere, der er til tilknyttet galleriet. De har også fornyet deres udstilling og glæder sig til at vise nyt frem. Så kom endelig. Det er en stor oplevelse for enhver kunstelsker. Der serveres som altid et glas bobler og lidt snack og ikke mindst kunstsnak.

Jette GuldbergJette Guldberg - Gæstekunstner med tekstil

Jette har arbejdet som billedkunstner og modedesigner hele sit liv, da hun som ung gik på Kunsthåndværkerskolen. Hun har bl.a. udstillet på Charlottenborgs forårsudstilling. Efter nogle år, hvor hun har eksperimentet med digital kunst, er hun nu tilbage med en serie vandbaserede oliemalerier.

Hun fascineres af at finde yderst delikate farvenuancer som får sindet i ro og giver en stille harmoni. Indenfor modedesign arbejder hun intuitivt og gerne med anderledes udtryksformer der udtrykker det smukke.

 

www.future-art.dk

Anne CorderoAnne Cordero Keramik brugskunst gæstekunstner

Anne arbejder meget med farver og mønstre, der er stærkt inspireret af den sydeuropæiske kultur. Men også fra den nordiske natur, der kan gengive minder om lyse sommernætter og blåbærtærte.

Hun laver udelukkende brugskunst, fordi det er vigtigt at have noget smukt om sig i hverdagen. Ting der kan lyse lidt op og skabe glæde på bordet med deres klare farver.
Hun fremstiller alt fra kopper, krus, skåle, kander, urtepotter, æggebægre og tallerkener i forskellige størrelser, og hun arbejder både med raku og almindelig ovnbrænding.

Har du spørgsmål til hendes håndværk, eller ønsker du at bestille noget specifikt, kan du altid maile eller ringe til Anne og høre nærmere om, hvad der kan lade sig gøre.

Anne lægger store mængder af energi, sjæl og samvittighed i de enkelte opgaver, og derfor skal du regne med, at hverken tidsperspektivet eller resultatet kan gøres rede for på forhånd. Køber du Annes keramik, kan du kan være sikker på, at der har været kælet for hver enkelt del af det, du får med hjem.

www.annecordero.dk

 

Gallery ArtTour er et galleri med 22 faste aktive kunstnere. Der er endvidere café og
mange forskellige arrangementer inden for kunst og kultur.

Detaljer

Dato:
07.05
Tidspunkt:
11:00 - 14:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
https://art-tour.dk

Tilmeld dig i god tid!