Flamencodanser Selene Muñoz optræder i Gallery ArtTour

En verdensstjerne gæstede Hillerød.

På dansens dag 29. April 2022 Havde vi den ære at præsentere flamencodanseren Selene Muñoz i Gallery ArtTour. Det blev en fantastisk aften, og det kan jeg bedst fortælle om gennem to meget tilfredse gæster:


Danseren Selene Muñoz i en fantastisk danseoptræden i Galleri ArtTour i går fredag den 29. april. Sammen med cajónspilleren Stephan Jarl lavede hun et intenst og stemningfuldt danseshow, hvor hun for en udsolgt og tæt pakket sal viste det henrykte publikum alle facetter af sit enorme talent.
Selene har danset hele sit liv, og har for længst opnået store hædersbevisninger og respekt for sin dans. Selene har rødder i flamencodansen, men har formet sit helt eget udtryk, hvor hun blander moderne dans og andre stilarter ind i dansen. Hendes tekniske kunnen er uovertruffen, og hendes udtryk omfatter både det blide, indadvendte og sødmefulde over det hæftige til det rent humoristiske.


Det var noget af et scoop, at det lykkedes Galleri ArtTour at få Selene til at give et helt show i galleriet. Aftenen var delt i to dele, hvor Selene i perfekt sammspil med Stephan Jarl først lavede sit fabelagtige show, og bagefter var der Artist Talk, hvor Selene fortalte om sit liv med dansen. Her blev hun godt interviewet af Helle Borg Hansen, som selv er flamencodanser og kunstner i galleriet. Publikum kunne stille spørgsmål til Selene, og spørgelysten var stor, og Selene besvarede beredvilligt alle spørgsmål.

Flemming Weisdorff

Det var en aften, som jeg og resten af publikum sent vil glemme, hvilket også kommer til udtryk i en reaktion fra en af de andre tilskuere:

Tusinde tusinde tak for en fuldstændig magisk aften. Smukke omgivelser, intens energi fyldte rummet, en flamenco-danser men også en unik danser med sin egen helt unikke stil. Et samspil mellem 2 fuldstændige rytme-monstre. En levende forrygende perkussionist med et overskud så stort og et nærvær i hvert enkelt slag. Charme og glimt i øjnene på dem begge. Kostumer så gennemført smukke og hans røde sko wauw. Jeg er fan med hver en celle i min krop. Så smuk, så sød, så præcis, så god til at fortælle, så nærværende og en perfektionistisk slider, der har gjort alt og gør alt for sin kunst.

En lysende stjerne på flamenco-danse-himlen. (Henriette Mæhle Vedsegaard)

🤞 Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.