Christina Christiansen

Livsglade figurative og abstrakte akrylmalerier

Skæve huse, danserinder og landskaber

Billedkunstner og underviser 

Christina Christiansen fast kunstner i Gallery ArtTour

Hver måned kan du opleve en ny – ofte “skæv” vinkel fra Christina Christiansens, finurlige og livsglade maleunivers. Hun er en eventyrlysten Kreativ Akrylmaler der elsker at udforske materialer og teknikker indenfor både abstrakte og figurative malerier. Yndlingsmotiverne er skæve huse, danserinder, landskaber, blomster, fugle og sjove figurer.  Alle motiverne leger hun med både figurativt og abstrakt. 

Passionen for at udforske motiver stilarter materialer og teknikker – får Christina frit løb for som underviser. Hun var den første i Danmark der byggede online maleskoler, og har undervist over 3.000 kursister. Få dig en smagsprøve med 5 dages gratis adgang til dette kursus (www.kreativakrylmaling.dk/vandring). 

I 2010 blev Christina kunstner og underviser på fuld tid. Hun har udstillet på mange messer og kunstforeninger og udfører både små og store bestillingsarbejder – det største bestillingsarbejde består af 25 store værker med skæve huse og kan opleves i Egedal Sundhedscenter, hvor mange af malerierne hænger i offentlige rum i reception opholdsrum og gangarealer. 

Ønsker du – din arbejdsplads eller en Kunstforening du repræsenterer at få personlig fremvisning af Christina i Galleriet?  eller høre mere om næste store events i hendes private atelier i Slangerup? Så er du altid velkommen til at kontakte hende. 

Tlf. 22162223

Mail cc@christinachristiansen.dk

Følg  artist.cc på Instagram
FB siden for Galleri CC  
Se mere på www.ChristinaChristiansen.dk og www.gallericc.dk

For mere om undervisning følg FB Os der elsker kreativ Akrylmaling

www.Kreativakrylmaling.dk

www.Mindfulmaling.dk

www.Fuglebanden.dk 

og sidst men ikke mindst www.maleskoler.dk

close

🤞 Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.