Billedkunst

Carsten Lundh startede for alvor sin kunstneriske rejse på Ranum Kunstskole i 1989 og kom senere ind på Danmarks Designskole, hvor især grafisk tryk og illustration optog hans tid og passion. Gennem arbejdet med grafik udviklede Carsten en ny teknik i serigrafi, der førte til en artikel i Politiken med overskriften; “Kunst ved et uheld”. Det er over 25 år siden og der er intet uheld eller tilfældigt i Carstens interesse eller evner for kunst og kreativitet. De kreative evner har ført til mange spændende jobs som art director, illustrator, designer og underviser.

Carsten har boet i og omkring Hillerød i over 30 år. Han har haft atelier i Kunsthus8 og været del af bl.a. Kulturnatten, Kunsthuset Annaborg, Dronning II portræt-konkurrencen og Hillerød Kunstdage. Gennem 10 år har han undervist i kommunikation, design og it på Hillerød HTX, men har opsagt sin stilling som underviser for at satse 100% på kunst og illustration. 

På Galleri ArtTour kan du opleve Carsten’s kunstneriske udtryk som altid er i udvikling og forandring. Det er svært at sætte Carsten i bås. Særligt hans energi og nysgerrighed holder hans kunstneriske udtryk levende. Efter en tid med kollage og grafisk tryk er han nu gået tilbage til akryl på lærred med portræt og sports kunst for øje. Digital kunst er også kommet ind i hans værksted og du kan glæde dig til at se resultatet i den kommende tid på Galleri ArtTour.

Tlf. 2696 5542

Mail: carstenlethlundh@gmail.com

Webside: www.lundhdesign.com / www.carstenlundh.dk