Bjarne Geertsen

Skulpturer i fiberbeton

Vaser i fiberbeton

Bjarne Geertsen Skulpturer i fiberbeton

Skulptur

I Bjarne Geertsens arbejde benyttes forskellige materialer fra naturen, såsom træ og sten, som indgår som en del af skulpturen i Fiberbeton. Han går efter et elegant, lidt skævt og rustikt udtryk. Bjarne synes det er spændende, når en skulptur er enkel og diskret, samtidig med at der opdages nye spændende detaljer.

Skulpturerne er specialbehandlede og vejrbestandige, så de kan stå såvel inde som ude hele året. Skulpturerne er udført som unika, som gerne må skabe dialog og opsigt. Skulpturer kan også udføres på bestilling.

Inspiration:

Gennem Bjarne Geertsens liv, har interessen for kunst altid været der. Gennem Bjarnes arbejde som litograf, kom han jævnligt i kontakt med billedkunstnere og deres verden.
Kunstinteressen startede med Cobra kunsten, som han syntes var farverig og uhøjtidelig.
Da Bjarnes vægge var fyldt med malerier, fattede han derefter interesse for skulpturens verden.
Specielt inspireret af Alberto Giacometti, Yanni Souvatzoglou, Preben Boye og Inka Uzoma som har en fantastisk elegance i deres udtryk.

Vaser

I 2022 er Bjarne startet på at kreere vaser. De er lavet over en genbrugsvase, som beklædes med fiberbeton og dekoreres typisk med motiver eller et simpelt spil af farver.

Stilen er koloristisk, og inspirationen kommer typisk fra færingen Gunleif Grubbe og japaneren Yoshio Nakajima.

Vaserne er behandlet så de kan vaskes af. Vaserne er udført som unika, som gerne må skabe dialog og opsigt. Vaserne kan også udføres på bestilling.

Telefon: 60 80 73 22
Mail: hrgeertsen@gmail.com
Webside: www.bjarne-geertsen.dk

🤞 Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.