Beth Nielsen

Intuitiv kunstner

Maler med 

akryl, ink, airbrush,

powertext, struktur,

sten og krystaller. 

Abstrakt maleri Solopgang
Solopgang 7000 kr, 80×100 cm og en dybde på 3,5 cm. En ny dags friske energi. Der er påsat bl.a. Brasilit, Månesten, Regnbue og Bjerg- krystaller.
Beth Nielsen - Fast kunstner i Gallery ArtTour

Beth’s Kreative og Intuitive Univers…

Beth kreerer sin kunst i intuitiv energi – et fantastisk flow af alt det der kommer ned til hende, som hun bevidst eller ubevidst giver videre i sine billeder.

Hun tror på, at vi alle er en del af universet, og universet er en del af os. Vi er alle hver vores eget unikke univers. Jeg kan lide at I ser på min kunst, og I ser det med jeres egne erindringer/ opfattelser. Ja alt det jeres krop har mærket, følt, oplevet og husker – al den energi den er skabt af på både godt og ondt – alt det der har været med til at skabe jer – alt det der har skabt mig – ja alt det der har ført os til der hvor vi er i dag, eller der hvor vi er på vej hen – ja vores helt eget fantastiske univers.

Hun ønsker at give en positiv stærk energi og en intention, som er fyldt med styrke, tryghed, ro, glæde, kærlighed og velvære til dig, på din rejse igennem dit univers. Universet giver det, du beder om.

Hav tillid. Husk at tage imod og tage til dig, når universet sender noget til dig.

Tlf: 40405272

Mail: benie72.bn@gmail.com

Webside:www.kreativkunstner.dk

close

🤞 Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.