Granit kunst – Gæsteudstiller hele marts måned.

I mange år har jeg arbejdet med læder, træ, metal og lavet lamper andet skulpturelt.

Nu arbejder jeg mest med sten.

Funktionalitet og skulptur

Efter 40 års arbejde med mennesker indenfor den sociale sektor, slår erfaringerne igennem i mit arbejdet med stenene: Sten har noget iboende, som jeg respekterer og samarbejder med. Jeg kan skære, påvirke og slibe – men det iboende er med til at udforme resultatet. Der er bløde sten – hårde sten. Fin- og grovkornede sten. Sorte, røde, hvide, og grønne sten – og så alle blandingerne

Siden jeg var barn, har jeg leget med naturmaterialer – vand – sten – træ – læder – metaller –

meget gerne i kombination. Træ skal gerne være ret nedbrudt/frønnet og bearbejdes derfra.

Stenene er som livet: dels fint, afpudset – men jo også altid med mere rå og ubearbejdede sider.

Mine værker har både en funktionel (lamper, skåle, fade etc.) og en skulpturel side.

Facebook: søg på ”Granit-Arne”

Mobil og MobilePay: 24 76 82 01

Mail: arnejohnsen1946@gmail.com